Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom az életem, utálom ezt...

Utálom az életem, utálom ezt a világot, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy valami szerzetes vagy remeteként elvonulva akarok élni az emberektől, de nincs rá lehetőségem, legyek öngyilkos? Mert ha meg megpróbálom és túlélem és nyomorék leszek, akkor mégsz@rabb lesz a helyzet :(

Sajnos nem születtem gazdag családba, állandóan keresek diákmunkát, de nem vesznek fel sehova, a hónap előtt 1-2 héttel mindig elfogy a pénzem, a szüleim nem igazán foglalkoznak velem, de nem is tudnak támogatni anyagilag, barátaim nincsenek, már nem tudok élvezni semmit se, szar ez az egész, nem tudom minek élek.

Elegem van ebből a világból, hogy minden csak a pénz szex drog körül forog, meg mindenki önző és lesz@rja a másikat és mindenki annyira qrvára normálisnak tartja hogy az élet abból áll hogy színészkedünk egymásnak meg gyrekkorunktól felnőttig tanulunk utána meg gürcölünk hogy kifizessük a csekkeket meg kell a nagy ház kocsi kutya gyerek, közbe meg qrvára nincs senkinek élete és nem is szeretünk senkit igazán, csak a sz@rkavarás megy...

És ne mondjátok hogy ne add fel meg ilyenek, mert már évek óta ez megy és rohadtul unom már, hogy semmi boldogság nincs az életemben, utálok itt lenni, legszivesebben valami lakatlan szigeten laknék valami bennszülött törzsben, csak már lassan ilyen se lesz mert a hülye emberek kiirtanak minden érintetlen földrészt....

2011. okt. 9. 06:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
46%
Én remélem hogy egy napon megtudjuk változtatni az egész világot EGYÜTT mert ha összefogunk mindenre képesek vagyunk!!!!És nem a nemzetiséget kell nézni az egész világ a kezünkben van.A nagyvállalatokat pedig nem kell támogatni mert ők az oka ENNEK A SZARSÁGNAK ők irányítanak még de eljön még a mi időnk majd meglátjátok legyetek OPTIMISTÁK!!! "ne legyél a rossz ellen, legyél a jóval"
2012. jún. 29. 11:20
 22/44 Tomcattanya válasza:
88%
Saját magad semmiképpen se hibáztasd , nekem is elegem van ebből a társadalomból. Túl sokat várunk el a világtól , és idegesítjük magunkat olyan dolgokon aminek semmi értelme. Vagyunk úgy még egy páran , akik jobban éreznék magukat egy alföldi tanyán 1 lóval és 10 birkával. Én ezt is fogom tenni ;)
2013. márc. 3. 12:08
 23/44 anonim válasza:
68%
meditálj, az nem kerül pénzbe, nem kell mozognod és pont jó megoldás lehetne a problémádra. rákeresel interneten vagy elmész egy könyvtárba és máris utána tudsz olvasni. segít ráébreszteni hogy a világ ugyanolyan nagy idebent mint odakint. (és ha kicsit jobban körülnéznél akkor nem csak a kutyaszart és drogokat látnád hanem annál sokkal többet)
2013. márc. 18. 12:54
 24/44 anonim ***** válasza:
2013. aug. 19. 21:18
 25/44 anonim válasza:
74%
Nem vagy egyedül, én is így vagyok ezzel! Gondoltam már rá, hogy öngyilkos leszek, de mi van ha nem sikerül? Csakis az éltet, (NAGYON REMÉLEM) hogy a közeljövőben minden megváltozik, csakhogy erre nem túl nagy az esély... Bárcsak... Bárcsak... (Minden nap elteltével közelebb kerülök az öngyilkossághoz.) Bárcsak... Bárcsak...
2013. okt. 13. 22:11
 26/44 anonim ***** válasza:
10%
Keresd az élet értelmét
2014. jan. 19. 20:53
 27/44 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek a kérdezővel, szerintem ez teljesen normális gondolkodás, és nincs rá gyógyszer, maximum ha egy másik ember szerelmes lesz belénk. Ha meg véget ér a szerelem, akkor újra jön a depresszió.
2014. febr. 21. 18:57
 28/44 anonim válasza:
33%
figyelj nehogy azthidd, hogy a penz boldogit. A penz soha nem tette boldogabbá az embereket. En egy jo csaladi hatterbol jovok (es ezt nem dicsekvesnek szanom hanem csak hogy alatamasszam az allitasom) es megis megtalaltam ezt a kerdest mert ensem szeretem az eletem. Mar regen irtad ki a kerdest es ha te nem is latod akkor legalabb mas latja es ha te nem is ugy gondoltad a kerdesed hogy fokent a penz kell neked hogy boldogga en igy ertelmeztem es csak azert irtam ezt le es hogy masok akik viszont azthiszik,hogy a penz teszi boldogga oket azok is lassak hogy nem...
2014. máj. 11. 21:42
 29/44 anonim ***** válasza:
98%
Jó oké, hogy a pénz nem boldogít, de a kérdező éhezik. Ahogyan még sokan mások. És azért ez nagyon elszomorító. Igazságtalan ez a világ.
2014. aug. 25. 13:50
 30/44 anonim válasza:
90%
Sokan azt mondják, hogy az épet vidám oldalát nézd, járj bulizni. Az a baj, hogy nem. Ez nem jó megoldás. Próbálj sokat érintkezni a természettel! Nagyon sokat segít!
2014. nov. 2. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!