Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ugy érzem hogy nem birom, mit...

Ugy érzem hogy nem birom, mit tehetnék hogy szebb szinben lássam a világot? Mit szoktatok tenni ha már ugy érzitek nincs erötök semmihez és a türelmetek is fogytán?

Figyelt kérdés
Tegnap mütötték alábaimat az ujamon benött a köröm és ki kellett vágni a körömágynál,menni nehezen tudok és eléggé idegesit hogy anyi mindent kéne csinálni és nem megy.A férjem ithon van de ö sem akar mindig mindent mecsinálni amit én szeretnék hogy meglegyen és már nagyon nehezen birom de még hol a gyogyulás állitolag 10 nap.
2009. jan. 3. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk az úgy van hogy 2 hónapos a babám,mellette 0 szabadidő.A férjem karácsony óta itthon van na de 1 kezemen megtudnám számolni hányszor segített mosogatni,takarítani....ráadásul náthás lett,így még a gyerekkel sem tudott/akart foglalkozni.És én is betgeskedem,de én oldjak meg mindent egyedül.

Tanácsolni ilyenkor nehéz-1x is pihenj-és ne foglalkozz azzal hogy indul a ház,majd meglesz,ha felépültél.Mostanában igaz hogy hideg van de süt a nap,ha tudsz menj ki egy kicsit.Csodákat fog tenni :-)

2009. jan. 3. 17:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez van,legalábbis a legtöbbünkkel.Nem kell ezen úgy kiakadni.Én 3 kisgyerekkel vagyok itthon, a legkisebb féléves,és senki egy szalmaszálat nem tesz keresztbe rajtam kívül nálunk.A férjem elmegy reggel 6-kor dolgozni,hazajön este 7-11 között.Örülünk,hogy van munkája,és tudjuk fizetni a hiteleinket,és megélünk.Nem várhatom el tőle,hogy itthon is segítsen.Ráadásul becsípődött a derekam a napokba,alig bírok odébb menni,még is enni kell a családnak,tiszta ruha...stb...A középső és a kicsi gyerekeimmel császároztak,akkor sem volt segítségem így is elláttam a családom.Ennél nagyobb bajod ne legyen én azt mondom,meglátod hamar rendbejössz.Mondjuk a férjed ha ráér azért segíthetne.

Mielőbbi gyógyulást,üdv

2009. jan. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!