Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem ragaszkodik semmihez. Baj?

Nem ragaszkodik semmihez. Baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kisfiamnak se plüss, se rongy, se pelus, semmi nem kell.

Más mindent próbáltam, hiába van az ágyába, hiába vesezk neki különféle dolgokat, nem kell neki

Ez baj?

Cumi van, azzal alszik el.

Ennyi.Szinte minden babának van egy kedvence, enyémnek nincs...1éves...

2010. nov. 17. 07:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! A fiamnak sem kell semmi, én is vettem neki alvókát, meg pelus is mindig volt az ágyában, de nem kellett neki semmi. Egy csörgős, felakasztható lovacskája van, amit mindenhova viszünk (sétálni, ill. ha autóval megyünk). Kisebb korában úgy aludt el, hogy ennek a lónak a lábát fogta, de most már ezt sem. Ja, és a cumit soha nem fogadta el. 1 éves lesz két hét múlva. Ha ez baj, akkor sem tudok vele mit tenni.
2010. nov. 17. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:

A fiam másfél éves volt mikor vettem neki mickey egeret, először nem érdekelte de mikor látta a tvbe és összekapcsolta onnantól a legjobb barátja lett nélküle nem is alszik, pedig azóta eltelt 1 év.

Szerintem még kicsi

2010. nov. 17. 07:54
 3/7 A kérdező kommentje:
háát 8-10 hónap körül mondják hogy elkezdenek keresni valami barátot maguknak
2010. nov. 17. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom most lesz 1 éves!Neki sincs semmi kedvence, bár volt a múlt héten két éjszaka mikor a kockás füláű nyúl nélkül nem feküdt vissza,pedig aza játék, sose volt az ágyába!

Én is vártam,mert minden kisgyereknek van,de neki sem kellett semmi,még cumija sincs!

Talán majd később!

2010. nov. 17. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Baratnom kislanya 15 honapos es neki sem kell semmi. Ha jonnek hozzank vagy setalni megyunk a babakkal akkor mindig hozznak par jatekot ami lekoti de aludni nem alszik semmivel es kedvence sincs. Mindent kidobal a kisagybol. Semmi jatekot nem lehet betenni neki a kisagyba meg jatszani sem. Ugy kepzeljetek el, hogy olyan mintha ez az o kis terulete lenne es a jatekok a betolakodok akik el akarjak venni a teruletet. :)) Ha beraksz melle valamit akkar alvas elott de lehet az delutan is jatek kozben olyan hisztit lecsap, hogy csak na es mar szorja is ki oket. Barhol mashol eljatszik barmivel de a kisagyba semmit sem lehet tenni. Csak halozsak es kesz. A takaro is ellenseg. :)
2010. nov. 17. 08:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik gyerekemnek se volt ilyen "barátja". Én is kipróbáltam több dolgot is, betettem a kiságyba időszakonként 1-1 dolgot, hátha ragaszkodni fog hozzá, de nem.... Aztán a picinél rájöttem, hogy miért... én mindig ott voltam, ha szüksége volt rám, egy kis vigasztalásra, ölelésre,összebújásra, nem kellett neki anyapótlék. Különben a szopizó babák ritkábban választanak ilyen "társat"... Mondjuk, én örülök,hogy nincs ilyen állandó kedvenc, mert bizony ahogy hallom, sok bonyodalmat tudnak okozni, ha ki kell épp mosni vagy elkallódik..
2010. nov. 17. 08:32
 7/7 A kérdező kommentje:

2,5 hónapig szoptattam és nem egy anyás...ezért is furcsállom hogy neki nincs ilyen kis barátja

bár elég önálló és talpra esett, max ha a foga fáj akkor kéreckedik fel, vagy bújik

amúgy, mintha nem is léteznék:))

2010. nov. 17. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!