Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdte babátok kimutatni...

Mikor kezdte babátok kimutatni hogy ragaszkodik hozzátok?

Figyelt kérdés
Jövő héten lesz 4 hónapos a kislányom és még csak 1-2 hete érzem hogy kötődik hozzám. Eddig azt hittem nem is vagyok neki fontos :( Tegnap mikor a kezemben volt ráhajtotta a buksiját a vállamra és a kezével fogta a nyakamat. Olyan édes volt. Ilyet még nem csinált. Most már egyre többször és jobban ki fogja mutatni?
2011. febr. 4. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk is most 4 hósan kezdödött, de mivel nekünk nincs sok imserösünk, föleg olyan aki babázna így pl még a szomszéd asszonynak is modnom hogy fogja meg, mert nem akarom hogy rámnöljön. jó hogy ragaszkodik, de vigyázni kell, ne legyen az sem hogy 1 órára nem tudom egyedül hagyni.
2011. febr. 4. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Jaj nem úgy értettem. Én is mindenkinek a kezébe szoktam adni és a mamával is jól elvan, sőt egyedül is játszik a játszószőnyegen. Tehát kapok tőle levegőt :D Csak olyan jó érzés hogy érzem a szeretetét! :)
2011. febr. 4. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Viszontszeretve lenni igazán:mostanában 22 hós,egy ideje bújik és sztem agyilag is felfogja,mondom neki:Imádlak,erre ő:IIIIIIIIIIIII(még csak most kezd beszélni)és megölel puszit ad...

7 hótól sírt ha kimentem a szobából,meg biztosan elejétől érzi de ez igazán most teljesedett ki.

2011. febr. 4. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Már 3 hónaposan is,ha nyűglődött valaki más kezében és átvettem,egyből elhallgatott,én már ezt is ragaszkodásnak éltem meg:)
2011. febr. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!