Mennyi türelmetek van a gyerekhez ebben a nagy melegben meg amúgy? Bőv. Lent
szégyenlem de néha nincs hozzá türelmem főleg ebben a nagy melegben.
Most az is bosszant hogy ma már negyedszer borítja ki a nagy láda építőt és nem is érdekli,otthagyja.
mindent kiborít és tovább áll.
Ezek sosem zavartak de most...direkt kidobálja a kajáját a székből sebaj összetakarítom addig valami mást csinál.
Mostanába semmi sem köti le.Velem sem akar játszani.
Nyugiiiiiii.... :)
Az én fiam is Rontó Pál, de ilyenkor próbálok arra emlékezni, mikor beteg volt és olyan kis elesett, vagy másokra, akiknek beteg a gyermekük.
Vidd - ha tudod - strandra, nálam bevált. :)
Nálunk ez még hiszitvel is párosul.Sajna én is nehezebben viselem.Főleg azért is, mert kismama vagyok.Méghozzá veszélyeztetett.Úgy érzem egész nap csak pakolok utána, és mégis kész káosz a lakás.Brrrr.És még főzni is kell.Na ettől meg rosszul vagyok.
Majdcsak elmegy ez a nyavajás meleg.Hm.Télen meg pont ezt várja az ember.
Ismerős.
Igaz én nem pakolok utána egész nap. Kiborítja, átlép rajta, megy mással játszani... ha már 4 dolog kint van, akkor szólok, hogy pakoljon el. Picikét segítek, de a nagy részét neki kell megoldani, amíg nem pakolt el nem vehet elő újabb játékot. Teljes elpakolás pedig ebéd után, aztán este is.
Nekem a hisztiből van elegem. Meg a "csak azért is" szitukból. Ne nyúlj a tűzhelyhez, mert forró... erre odanyúl, mert nem hiszi, aztán sír, mert fáj. :( Ne nyúlj a kezem ügyébe, mert vágom a húst... rámarkol a késre... szégyellem, de majdnem felpofoztam, Hisztizik a boltban, az utcán, a kádban... fürdeni akar, de ha berakom a kádba visít, hogy ki akar jönni, nem kell ebéd, inkább szalámi, elé rakom a szalámit, az nem jó.... Na ilyenkor elzavarom picit gondolkodni és mindig bűnbánó arccal jön vissza.
Kitartás! Lassan talán enyhül az idő.
Hehe...! Sztem átérezzük. Énsem vagyok toppon. Én pl nem szivesen veszem fel. Izzadok minden bajom van, és akkor még őt is tartani meg bújik. Ami nem is gond, mert imádom az én kis gyönyörűm, de idegesit.
Elmúlik:) Kitartás:)
Nem a meleg függvénye...
Hiszti az van ha kell ha nem, nincs rá recept sajnos.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!