Mit csináljak? Nem bírom! L/15
13:02-es vagyok
Nagyon szépen köszönöm. Tulajdonképpen egy évvel vagyok fiatalabb a kérdezőnél, 14 éves vagyok.
Mondták már mások is hogy érettebb vagyok a koromnál, ettől függetlenül jól esik hallani :)
08:05 vagyok
16:07
1 ezt úgy mondod, mintha a te érdemed lenne
4 úgysem értenéd
13:02
ezt te is úgy mondod, mintha minden csak akarás kérdése lenne
ráadásul elég szegényes lélekre vall, ha gyűlölködésben / mások kárában leljük örömünket
továbbá ilyen logikával senkinek sincs joga panaszkodni, amíg van mit ennie, vannak végtagjai, nem háborúban él és nem aidses...
10:47
avagy "egyél trágyát, több milliárd légy nem tévedhet"
11:09
ez nem igaz, aki bölcs nem mások köpködésében leli örömét, és el tudja fogadni, hogy vannak nála gyengébb emberek. a bölcs segíti a gyengéket, nem beléjük rúg a földön.
inkább csak te vagy az ő szintjén
8:57
13:02-es vagyok.
Na ne nevettess...Szerinted az, ha valaki elvesztette a végtagjait egy háborúban, nincs mit ennie, vagy aids-es, az egy kaliberű a kérdező problémáival? Az általad felsorolt emberekre nem mondanám, hogy nincs okuk panaszkodni, mert ezek VALÓDI problémák, nem csak olyan mondvacsinált sirámok, mint a kérdező nyűgjei.
Egyébként meg nem gyűlölködök, a kérdező érdeke is lenne, ha kicsit észbekapna...Ha nem úgy tekintene az életére, hogy emiatt meg akar halni, hanem pozitívabban gondolkodna, és belegondolna hogy mennyivel rosszabb is lehetne, akkor talán boldogabb élete lenne. Egyébként ez a gond egy csomó emberrel, hogy egyáltalán nem becsülik meg az életét, és csöppnyi dolgokért képesek lennének eldobni maguktól...Minden csak hozzáállás kérdése, hogy ki hogy éli meg az életét ért csapásokat. Kitűnő példa erre az a videó, amit itt a gyk-n már hónapok óta linkelgetnek, a végtagok nélküli férfi, aki így is képes boldog lenni, és teljes életet élni, erre jön a kérdező ezekkel a "borzalmasnagy bajaival" és már meg akar halni...Nem azt mondom, hogy minden embernek vasból kell lennie, és elviselni mindent, de aki már ezektől is elvérzik, azzal komoly bajok lesznek a nagybetűs életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!