Mit csináljak? Nem bírom! L/15
bocsi de egy 15 éves elkényeztetett p*csa vagy ...
semiségből csinálsz nagy dolgot
körömlak :meny le a kisbolba és fegyél acetont
pénz kiszorás : nállam minden napos
kábátod muszály volt felvenned és emiat éreszted magad tréül: elkényeztetetség első jele ...
tv : neten is lehet filmet nézni
görény nevelde meg lovas játék : az oldalt lehet h frissitik
chet : gondolom facebook nekem se jó .. uj lesz a fész ez is átalakitás
rágcsa : öcsém ne arra költs hanem a büntetés kifizetésére még senki nem halt bele épp h egyí nem nem evett chipset vagy ilyen nyimnyámokat
meghalni ?? :o hülye vagy ? ezek miatt felesleges
ember álomvilágba élsz ébredj fel
bocs a fogalmazásért
18:23 as vagyok köszii :
és a rágcsánál kimaradt az egy napig :$
Mielőtt kíirtad volna a kérdést ezzel a "hatalmas" problémával, nézd meg hogy Afrikában mi az igazi probléma ...
Elkényezetség felsőfokon
Ha higgadtan próbálod nézni, magad is rájössz, hogy ezek tényleg semmiségek. Velem is van olyan, hogy valami nagyon felidegesít, minden rossz összejön, és utána már mindenben rosszat látok, mindenkit ellenségnek tekintek. :D De szerencsére ez gyorsan elmúlik, egyszerűen nem szabad, hogy ilyenek miatt légy szomorú. Találj valami pozitívat pl. péntek van, holnap nem kell korán kelni, azt csinálsz amit akarsz, hallgasd meg a kedvenc zenédet. Tényleg próbáld az élet napos oldalát nézni, mert így sok jó dologtól, örömtől fosztod meg magad. Gondolj arra, hogy ennél sokkal rosszabb is lehetne. Nézd meg ezt a 2 videót, nekem mindig erőt ad, ettől az embertől sokat lehet tanulni.
http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GrV_ZvwZRvw&feature=channel_v..
Szóval megértem, van olyan, mikor az ember kis dolgokon húzza fel magát, de be kell vallanom, a kabátos dolgon még mindig röhögök, olyan tragédiaként írtad le. :D
Mondjuk nem hiszem, hogy attól jobb lesz a kérdezőnek, hogy húszan leordítják hogy elkényeztetett, ha rossz kedve van (most függetlenül attól hogy miért), miért kell még jobban elkeseríteni?
Nem fogsz belehalni ne félj..
csak nyugodj meg szépen és fejezd be a nyafogást.. nem lehet minden "tökéletes" próbáld meg elfogadni a dolgokat és ne törődj annyira vele azzal ami nem sikerül.
15 éves létedre már fel kellene nőnöd ebből a nyafogós korból!
Ez egy CITROMBLORÓL linkelt szöveg azzal a videóval amit behoztam ide a CITROMBLOGRÓL a GYIK-ra és azóta volt róla kérdés is. Ez a végtagok nélküli boldog ember videója. Jó kis motiváció mindenkinek. DE a videót felett lévő szöveg az rád illik. Elkényeztett vagy.
Ha ő tud nevetni és boldogan teljes életet élni, akkor mi is!Sok helyen látom,hogy a tinik sírnak mert valami csalódás érte őket, vagy nem kptak meg valamit (ez a te esetedben NEM JÓ A NET meg NEM JÖN LE A KÖRÖMLAKK, meg NEM IS ÜTÖTT EL AMI MÉG SZERENCSE IS, meg az hogy szedheted a pénzt.) És ilyenkor elgondolkozok rajta, hogy ha ez az ember tud nevetni,tud boldogan élni,képes olyan dolgokat csinálni, amit egy átlag ember talán nem is tudna, akkor miért sírsz te ilyen kis piti gondokért mint az elgurult pénzeidet összeszedni meg a körömlakkot lemosni, meg 1 napot kibírni net nélkül?! De nem akarok itt prédikálni, inkább nézzétek meg a videót!!Tényleg érdemes!
Read more: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!