Mit csináljak? Nem bírom! L/15
ÚRISTEN.
Mindenkinek van rossz napja,nekem ezek mind napi szinten megvannak.Ne rinyáljál már O.o
ez csak egy nap a sokból, lesz majd jobb is
addig örülj, amíg velük élsz, és nem egyedül, úgy hogy a fizetésed neked nem érkezik...
egyébként ne a tökéletesre vágyj, elégedj meg kevesebbel is. egyébként sincs tökéletes.
16:11
addig ne csinálj gyereket, amíg nem tudod elfogadni hogy érzékenyebb mint egy felnőtt
18:23
könnyen beszélsz, úgy hogy ha téged másképp neveltek, és idősebb vagy
ha veled se foglalkoznának otthon, te is elkanászodnál. ha meg nem így történt, puszta szerencse.
18:38
több napig is lehet rágcsa nélkül élni, ő csak elégtételt akart a napja után. tudod felnőtt ciginek piának, motorozásnak, csokinak,szexnek hívja.
19:38
le is pontoztam. ilyet kívánni egy gyereknek "nagy hülyeség". inkább haljanak meg először a rosszindulatú emberek
22:05
azért van külöünbség a nemmindentökéletes és az egésznapomsz.volt között
látszik hogy te is el vagy kényeztetve és szerencsés vagy, mert ha lenned fogalmad róla, nem rugdosnál olyat, aki már amúgy is a földön van...
"18:23
könnyen beszélsz, úgy hogy ha téged másképp neveltek, és idősebb vagy
ha veled se foglalkoznának otthon, te is elkanászodnál. ha meg nem így történt, puszta szerencse. "
1. Engem nem kényeztetek el a szüleim .. amim van azt ugy mond én teremtettem ki magamnak -.-"
2. Nem vagyok nálla idősebb , sőt joval fiatalabb vagyok
3. Anyáék elváltak apám nem szeret(amit tudomásomra is ad sokszor) anya meg a nap nagy részét munkával tölti
4. Miért lennék elkanászodva ? :O o.O
8:05
Én írtam azt hogy "aki hülye haljon meg". Igen, képes voltam ilyet írni egy gyereknek, de a helyzet az, hogy én fiatalabb vagyok mint a kérdező. Nem kezdem el sorolni, miken mentem keresztül életem során, mert nem kenyerem a panaszkodás, de az biztos hogy összetenném a két kezem, ha annyi problémám lenne mindössze, mint a kérdezőnek...És hiába volt (és van) nehéz életem, nem is fordul meg a fejemben az öngyilkosság, mert én elhatároztam, hogy túl fogom élni a rossz időket, tartson az akár évekig is...tudod, az én mottóm, hogy ami nem öl meg, az megerősít! Ha engem nem öltek meg az én problémáim, akkor a kérdezőt sem fogják az Ő piti kis gondjai, hiába is hiszi azt. De persze hogy azt hiszi, elvégre az írásából látszik milyen kis elkényeztetett libáról van szó, akinek ha egyszernem úgy alakulnak a dolgai, ahogy Ő parancsolja, akkor máris meg akar halni...de ha a szülei így nevelték, hogy mindig minden úgy van ahogy a pici lányuk kívánja, akkor persze, hogy ilyen lett. Ez leginkább a szülők hibája...De majd rájön később, hogy nem minden úgy van, ahogy Ő szeretné, kap majd még nagy pofonokat az élettől, és akkor majd visszasírja azt, mikor az volt életelegnagyobb gondja hogy cipelnie kellett a kabátot, és hogy nem volt otthon rágcsa...
13:40
Köszönöm:)) Ha már valaki egyetért akkor mégsem velem van a baj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!