Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktátok-e a szátokba venni...

Szoktátok-e a szátokba venni a tollatokat vagy a ceruzátokat?

Figyelt kérdés

Miért teszitek és mikor/hol csináljátok? Milyen örömöt, élvezetet okoz?

Kort, nemet is írjatok!

2011. okt. 6. 22:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%
33/N lemaradt.
2011. nov. 10. 22:48
 12/28 A kérdező kommentje:
Kedves 9. tetszik ez a kupakos dolog. Olyankor a kupakot szétrágod, vagy csak erősen megrágod? A tollaidat mennyire szoktad rágni, azokat is erősen vagy csak éppen hogy beveszed a fogaid közé?
2011. nov. 10. 23:25
 13/28 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem rágom őket szét- nem tudtam ezt másképp leírni.

Épphogy karcolások vannak a kupakon, meg a toll végén is ha úgy veszem a számba. - egy idegen nem mondaná meg róla, h azok fognyomok.

A fa ceruzák lesznek picit nedvesebbek, meg van amikor azokat jobban megharapom- na azt se annyira, épphogy ráfogok jobban foggal, úgyhogy rajtuk van pár pici fognyom, de nem szétrágottak :D

//33/N szopogatni a kihúzók tetejét én is szoktam.//

tehát összefoglalva: épphogy csak beveszem a számba, a fa cerkákat meg picit megharapdálom néha :D

ebben csak annyi gáz van, h szerintem férfi szemmel khm elég izén nézhet ki...

2011. nov. 11. 00:19
 14/28 A kérdező kommentje:

Szerintem egyáltalán nem gáz, mert sok fiú is rágja, de ahogy megfigyeltem ez inkább női sport :D. Tök ártatlan dolog, főleg így ahogy te csinálod. Szeretném én is így csinálni, le is írom miért.

Vannak szülők akik büntetnek ezért, például régen engem: 2-os voltam akkor még én is rágtam a ceruzáimat. Már nem tudom mi volt jó benne, talán csak lekötöttem magamat. Valszeg túl erősen csináltam ezért - igaz nem rágtam szét a ceruzákat - erős nyomokat hagytam benne. Annyira azért nem volt vészes, de arra elég volt, hogy többször kikapjak miatta és utána figyeljék a cerkáim állapotát ezért le kellett állnom. Sajnos nem próbáltam "finomítani", féltem, hogy azt is észreveszik. Helyette elkezdtem vakarózni meg a hajamat pödörni, erre allergiavizsgálatokra kezdtek hurcolni. Ez (hajpödrés + vakarózás) a mai napig megvan, bár már azóta eltelt 16 év és mégis sokszor lelkiismeret furdalásom van (a fenyítések miatt) ha cerkát veszek a számba. Mindenesetre a vakarózás sokkal gázabb, ezért jó lenne "átállni". A válaszokból azt veszem ki, hogy nálatok nem volt gáz ezzel, nálam miért lenne? Lehet gáz amit írtam de ezért is kérdezem, hogy mit szerettek benne, mitől jó?

2011. nov. 11. 01:11
 15/28 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy írod, h büntettek érte ez furi, engem sosem, pedig látták, mikor hegyeztem a cerkáim!

Viszont inkább rágd a tollat, cerkát, mer a vakarózás tényleg ciki.

2011. nov. 11. 10:14
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

20/L vagyok, az előzőt nem én küldtem - a százalékunk hiába megegyezik :D

De am jah, fura h megszidtak érte ennyire. Osztálytársaimat is szidták habár volt köztük olyan aki szinte megette a ceruzáját- és olyanról is hallottam aki unokatesóm ceruzáját ette meg egy óra alatt majdnem teljesen.

engem nem szidtak meg, mert picit rágtam és azt is amikor nagyobb lettem, mert előtte alsóban inkább a körmömet rágtam - de ahogy a lányok elkezdtek szépítkezni leszoktam róla azért h szép legyen - még a rossz ízű lakk sem segített azt is lerágtam

Am annyiban egyet értek az előttem szólóval h inkább rágd a tollad, mint vakarózz :)

Még ha nincs kupak vagy ilyenek akkor úgy csinálom h a bal kezemen mintha oké jelet mutatnál, de behajlítod a többi ujjadat, meg kicsit elnyújtod a karikát- hüvelyk+muatató ujjat- és azzal simizem a zárt ajkamat, amikor írok meg megáll a kezem és picit szívom /nem szopom/ xD áh most erről a kérdésről rájöttem h tök hülyén nézhetek ki írás közben.

Ha nagyon koncentrálok akkor meg beszívom az ajkamat - ezt húgom szólt rám és tényleg szoktam ritkán- inkább dogáknál.

2011. nov. 11. 11:09
 17/28 A kérdező kommentje:

Általában nem büntetnek érte, csak ritka esetben (pl nálam). Nyilván aki ezt nem élte át az nem is tudja, hogy milyen.

Mindenesetre a véleményem az, hogy ha a gyerek rág, amíg nem kóros a dolog (pl állandóan rág, megeszi a ceruzát, stb) addig nem szabad, sőt kifejezetten TILOS közbeavatkozni! Szerencsésnek mondhatjátok magatokat, hogy nálatok nem történt ilyen.

Node elég jól elkanyarodtam az alapkérdéstől :)

2011. nov. 11. 17:01
 18/28 anonim ***** válasza:
72%
Én is időnként rágom, de igyekszem leszokni. Szerintem a szülők vagy a tanárok azért nem örülnek ennek, mert ezeken a cuccokon rengeteg baktérium van, és azt simán leszopogatjátok róla!
2012. márc. 9. 20:53
 19/28 mus musculus ***** válasza:
Én olyan 10-12 éves koromig bezárólag csináltam, utána valahogy leszoktam tőle magamtól (nem tudatosan), az gáz? :D
2012. márc. 10. 00:19
 20/28 anonim ***** válasza:
74%

Én mikor izgatott vagyok akkor szoktam.

24/f

2012. máj. 3. 16:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!