Szoktátok-e a szátokba venni a tollatokat vagy a ceruzátokat?
Miért teszitek és mikor/hol csináljátok? Milyen örömöt, élvezetet okoz?
Kort, nemet is írjatok!
Egyáltalán nem rágom őket szét- nem tudtam ezt másképp leírni.
Épphogy karcolások vannak a kupakon, meg a toll végén is ha úgy veszem a számba. - egy idegen nem mondaná meg róla, h azok fognyomok.
A fa ceruzák lesznek picit nedvesebbek, meg van amikor azokat jobban megharapom- na azt se annyira, épphogy ráfogok jobban foggal, úgyhogy rajtuk van pár pici fognyom, de nem szétrágottak :D
//33/N szopogatni a kihúzók tetejét én is szoktam.//
tehát összefoglalva: épphogy csak beveszem a számba, a fa cerkákat meg picit megharapdálom néha :D
ebben csak annyi gáz van, h szerintem férfi szemmel khm elég izén nézhet ki...
Szerintem egyáltalán nem gáz, mert sok fiú is rágja, de ahogy megfigyeltem ez inkább női sport :D. Tök ártatlan dolog, főleg így ahogy te csinálod. Szeretném én is így csinálni, le is írom miért.
Vannak szülők akik büntetnek ezért, például régen engem: 2-os voltam akkor még én is rágtam a ceruzáimat. Már nem tudom mi volt jó benne, talán csak lekötöttem magamat. Valszeg túl erősen csináltam ezért - igaz nem rágtam szét a ceruzákat - erős nyomokat hagytam benne. Annyira azért nem volt vészes, de arra elég volt, hogy többször kikapjak miatta és utána figyeljék a cerkáim állapotát ezért le kellett állnom. Sajnos nem próbáltam "finomítani", féltem, hogy azt is észreveszik. Helyette elkezdtem vakarózni meg a hajamat pödörni, erre allergiavizsgálatokra kezdtek hurcolni. Ez (hajpödrés + vakarózás) a mai napig megvan, bár már azóta eltelt 16 év és mégis sokszor lelkiismeret furdalásom van (a fenyítések miatt) ha cerkát veszek a számba. Mindenesetre a vakarózás sokkal gázabb, ezért jó lenne "átállni". A válaszokból azt veszem ki, hogy nálatok nem volt gáz ezzel, nálam miért lenne? Lehet gáz amit írtam de ezért is kérdezem, hogy mit szerettek benne, mitől jó?
Ahogy írod, h büntettek érte ez furi, engem sosem, pedig látták, mikor hegyeztem a cerkáim!
Viszont inkább rágd a tollat, cerkát, mer a vakarózás tényleg ciki.
20/L vagyok, az előzőt nem én küldtem - a százalékunk hiába megegyezik :D
De am jah, fura h megszidtak érte ennyire. Osztálytársaimat is szidták habár volt köztük olyan aki szinte megette a ceruzáját- és olyanról is hallottam aki unokatesóm ceruzáját ette meg egy óra alatt majdnem teljesen.
engem nem szidtak meg, mert picit rágtam és azt is amikor nagyobb lettem, mert előtte alsóban inkább a körmömet rágtam - de ahogy a lányok elkezdtek szépítkezni leszoktam róla azért h szép legyen - még a rossz ízű lakk sem segített azt is lerágtam
Am annyiban egyet értek az előttem szólóval h inkább rágd a tollad, mint vakarózz :)
Még ha nincs kupak vagy ilyenek akkor úgy csinálom h a bal kezemen mintha oké jelet mutatnál, de behajlítod a többi ujjadat, meg kicsit elnyújtod a karikát- hüvelyk+muatató ujjat- és azzal simizem a zárt ajkamat, amikor írok meg megáll a kezem és picit szívom /nem szopom/ xD áh most erről a kérdésről rájöttem h tök hülyén nézhetek ki írás közben.
Ha nagyon koncentrálok akkor meg beszívom az ajkamat - ezt húgom szólt rám és tényleg szoktam ritkán- inkább dogáknál.
Általában nem büntetnek érte, csak ritka esetben (pl nálam). Nyilván aki ezt nem élte át az nem is tudja, hogy milyen.
Mindenesetre a véleményem az, hogy ha a gyerek rág, amíg nem kóros a dolog (pl állandóan rág, megeszi a ceruzát, stb) addig nem szabad, sőt kifejezetten TILOS közbeavatkozni! Szerencsésnek mondhatjátok magatokat, hogy nálatok nem történt ilyen.
Node elég jól elkanyarodtam az alapkérdéstől :)
Én mikor izgatott vagyok akkor szoktam.
24/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!