Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Netto 560 ezres fizetést...

Netto 560 ezres fizetést miért nem tartok már "soknak" és miért nem okoz boldogságot?

Figyelt kérdés

70 ezerrel kezdtem dolgozni, majd átmentem egy másik helyre, ahol 110 körül kaptam, utána 320, most pedig 560.

De valahogy már nem is tűnik akkora nagy összegnek, csak pár hónapig okozott örömöt. Pedig amikor még 70-ért güriztem olyan elérhetetlennek tűnt, azt hittem ha ennyit keresnék akkor életem végéig euforiában lennék. Miért van ez?

2011. okt. 4. 13:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te beteg vagy? Az én családom havi 250 ezerből él, hárman vagyunk, és ez még jónak is számít...legalábbis az ismeretségi körömben.
2011. okt. 6. 23:51
 32/37 anonim ***** válasza:
52%

Aragog!

Valaki jóval kevesebb fizetésből kell kihoznia a számláit ,te meg itt hisztizel hogy az nem is sok?Ezek szerint te burokban nöttél fel!Menj el dolgozni de valami fasza építkezésre ahol kihajtják a beled havi 80 ezerért és azt osszad be magadnak!!!

2011. okt. 7. 09:02
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

"Kedves 14:19!

Ha tényleg olyan okos lennél, rájöttél volna, hogy nem Magyarországon kell olyan munkahelyet keresni, ahol félmilliós fizetés van havonta... Biztos van ilyen is, de nagyon ritka."

Tudod nem fogom a beteg szüleimet itthagyni, hogy külföldön dolizzak milliókért, de félévente járjak haza! Mert abban az esetben a pénz valóban nem boldogítana!

Amúgy külföldön sem kolbászból van a kerités, egyik ismerősömék (diplomások)most fognak hazajönni :(

Egyébként meg ne kelljen már külföldre menni ha többet akarok keresni, basz.ódjon már meg ez a tet.ves ország!

2011. okt. 7. 11:35
 34/37 anonim ***** válasza:
Jó a szöveg tesó! Ment a kéz! (utolsó)
2011. okt. 7. 14:09
 35/37 depp81 válasza:
100%
Sajnos ez egy ilyen tetves köcsög ország, az ember külföldre kényszerül dolgozni ha el akar érni valamit... Én már 3 éve külföldön dolgozom, és ha a pénz nem is, de az igenis boldogít, hogy nincsenek anyagi gondjaink, és szépen haladunk céljaink felé.
2011. okt. 8. 03:45
 36/37 anonim ***** válasza:

Kezdj el valami kreatív munkát vagy alapíts saját céget!

Csinálj valamit azzal a pénzzel!

Én nem nagyon tudom, hogy milyen érzés gazdagnak lenni, mert én csóró vagyok, de ha lenne pénzem, akkor biztos nem azon aggódnék, hogy miért van olyan sok.

2011. okt. 10. 06:29
 37/37 anonim ***** válasza:
25%

Erre egyszerű a válasz: mert egy átlag embernek semmi sem elég.

Csak az tud az anyagi helyzetével boldogan élni aki képes megelégedni azzal amije van és vagy lemondott, vagy eleve nem is voltak vágyai, céljai. Annak viszont élet értelme sincs.

Nyugodj meg, nincs veled semmi baj, te is csak ember vagy úgy mint mi.

Azoknak a "válaszadóknak" üzenem akik ezt írják, hogy "Szánalmas vagy", na azok a szánalmasok, mert csak az irigység sugárzik a hozzászólásukból.

Ennyi erővel azt is szánalmasnak nevezhetnék aki nagyon szegény de mégis boldog. Mert azt szerintem még jobban lehetne irigyelni...

2011. okt. 28. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!