Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Netto 560 ezres fizetést...

Netto 560 ezres fizetést miért nem tartok már "soknak" és miért nem okoz boldogságot?

Figyelt kérdés

70 ezerrel kezdtem dolgozni, majd átmentem egy másik helyre, ahol 110 körül kaptam, utána 320, most pedig 560.

De valahogy már nem is tűnik akkora nagy összegnek, csak pár hónapig okozott örömöt. Pedig amikor még 70-ért güriztem olyan elérhetetlennek tűnt, azt hittem ha ennyit keresnék akkor életem végéig euforiában lennék. Miért van ez?

2011. okt. 4. 13:59
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

nagy összegben mernék fogadni veled, hogy azért, mert nem azt csinálod, amit szeretsz. adhatnak kétmilliót is, ha úgy mész be reggelente, hogy nincs kedved.

sőt! minél több a pénzed, a pénz annál kevésbé motivál.

2011. okt. 4. 15:00
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy kevés pénzért is úgy megy be dolgozni az ember, hogy nincs kedve.

Másfelől meg egyáltalán nem mindegy, hogy min stresszeli magát az ember. Félti a házát, a rabszolgabért nyújtó munkahelyét, fél a téli tüzelőtől, a gázszámlától, hogy a gyereknek új ruha kell...

Vagy fél attól, hogy beledöglik az unalomba, mert nem tudja mire költeni a pénzét, és nem tartja elég inspirálónak a munkáját...

Ha lehetne választani, inkább ez utóbbit kérném.

2011. okt. 4. 16:04
 23/37 anonim ***** válasza:
Költsd el, én sokat költök és ha nincs éppen pénzem vmire szomorúbb leszek. Engem boldoggá tesz.
2011. okt. 4. 17:22
 24/37 anonim ***** válasza:
Kérlek oszd meg velünk hogy keresel ennyi pénzt. :) Igazán kíváncsi lennék. Egyébként valószínűleg tényleg nem olyat csinálsz amit szeretsz, illetve monotonná váltak a napjaid, barátok leszakadtak, esetleg barátnővel se olyan a kapcsolat, vagy nincs is. Ilyen okokat tudok a dolog mögött sejteni.
2011. okt. 4. 20:19
 25/37 anonim ***** válasza:

Van egy mondasom, igy szol:

" a penz nem boldogit, viszont amit veszel rajta annal inkabb "

Te mire koltod ezt az osszeget?

Mivel toltod a napjaidat?

Van valami hobbyd?

Vannak barataid?

En jelenleg egyetemre jarok, de tudom amint kezhez kapon az elso USA beli fizumat mi mindent fogok csinalni.

Neha annyira karon fognek egy-ket ilyen savanyu gazdag embert- bocsanat a kifejezesert- es megmutatnam nekik h hogyan kell elni!

Tehat nekem siman annyi a velemenyem nem jol koltod el a penzed- egy reszet.

Tobbre meg mindog tobbre fog vagyni az ember - ez termeszetebol fakad.

2011. okt. 5. 01:59
 26/37 anonim ***** válasza:
Bocsanat a felreutesekert- erintokepernyos telefonrol irok... Es neha eltunik a szoveg...
2011. okt. 5. 02:02
 27/37 anonim válasza:

Hol dolgozol és mit csinálsz ennyi fizetésért?

20/l

2011. okt. 5. 03:11
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
HAHAHA Még hogy a pénz nem boldogít? Ugyan ezt csak a szegények találták ki. 560 pedig azért nem tűnik annyira soknak mert relatíve nem is az. Atya úr isten ki mertem mondani!!! Nincsenekmegélhetésigondjaim-adót a nyakamba! Az árakhoz viszonyítva ez azért nem egy annyira elrugaszkodott összeg. Ezzel végeztem utánam pedig jöjjön a flamewar.(bónusz idézet: "Enjoy being butthurt poorfags. U MAD? insert coolface.jpg here"-4chan.org)
2011. okt. 6. 22:41
 29/37 anonim ***** válasza:
47%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:41

Zsidó!!!És még nagyképű is!

Inkább vagyok szegény ,mint holmi szrfszú karmaj!!!

2011. okt. 6. 22:55
 30/37 anonim ***** válasza:
76%
560ezer valóban nem túl sok, apámék keresnek ennél valamivel többet, 6-800ezer között, és bár nem tudom mennyire spórolnak de folyamatosan azt hallom hogy semmire nincs pénz... Pedig hitel is max talán a családi házra meg a kocsira van. Mondjuk ők hárman vannak. Én egymagam ellennék belőle talán, de akkor se túl sok pénz, ha megnézzük mennyi mindenre kellene költeni belőle.
2011. okt. 6. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!