Elegem van az egész sz@ros életből. Minek kell élnem?
valamiben csak van tehetséged.sztem megpróbálhatnál vmi újat tanulni h büszkén elmondhasd h az a te tudásod.pl.egy nyelvet,v tanulj jógázni vagy vmi.barátaid
nincsenek?
Remélem most jól ide figyelsz. NEM BASZOGATNI AKARLAK!
Szarja le mindent, ne aggódj, ne idegeskedj. Lazulj el, és élvezd az életed. Az egyetlent! Élvezd!
Nem tudom, hogy hány éves lehetsz, de ha fiatal vagy, szerintem egyszerűen csak unatkozol. Találj ki valami elfoglaltságot, pl. írj. Írj egy regényt. Akármilyen szar, élvezd, magadnak írd.
Foglald el magad.
Vagy esetleg valami csalódás ért? Szard már le. Élvezd az életed, örülj neki. Röhögj a képébe annak a majomnak aki megbántott, és élvezd.
Előző vagyok.
Sose értettem például, hogy lehet valaki depressziós.
Egyszerűen úgy, hogy nincsenek céljai az életben.
Úristen nekem rövid és hosszú távon annyi célom van, hogy a hetem alig bírom beosztani, hogy hogy foglalkozzal mindennel ami érdekel.
Most pl. pont ez érdekel, hogy olvasgatok itt, de mellette könyvet olvasok, sorozatot nézek, sportolok, szakdolgozatomat írom, van egy regény-ciklus tervem, mellette webprogramozok, barátnőm van, szeretnék majd családod, gyerekeket, kocsit, motort, házat...ezekért élek érted?
Legyenek céljaid, ne búslakodj, annyi szép dolog van.
Gondolkodj mindig.
Még mindig a legutolsó (nem kérdező) vagyok.
Ha ez van, szerintem csinálj valami olyat ami meglep téged. Csinálj valami ökörséget ( persze nyilván a sérülések elkerülése mellett ).
Csinálj valami olyat ami, nem is ökörség, de te nem csinálnád.
Legyél egy kicsit bolond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!