Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elegem van ebből az egész ...

Elegem van ebből az egész életből! :@ Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés
Nagyon elegem van mindenből és minekiből:S Abbóll is,hogy nem tudok jól fogalmazni és érthetetlen lesz,amit írok..Bármi problémám van nem halgat meg senki,szemvedek kicsi korom óra,a szüleim is csak megcsináltak,mostmár ba$nak rám egy nagyot:S amikor ovis voltam utáltak,suliba utáltak:@ mindeki utál,végre szeretzem magamnak egy barátot,igaz,hogy fiú én meg lány vagyok,de az meg állandóan evszekszik velem, pl.ha vmi más fiúval beszélek:( meg mg az is a problémám,hogy csúnya vagyok meg kövér meg minden:S ááá kezdek megőrülni:Sés az ismertkedésben se vagyok vmi jó:( nem merek már ebszélgetni senkivel sem:( így se pasim se barátaim nem lesznek:'( 15/l
2010. aug. 16. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, semmi bajod nincs, csak kamasz vagy... :) A legrosszabb kor, már amit érzel, abból a szempontból. Semmit se kell tenned, csak túlélni... Menni fog, ne aggódj :) Egy "felnőtt" aki ugyanezen már túlesett :)
2010. aug. 16. 23:56
 2/10 A kérdező kommentje:
első:köszi,rem. túlélem:) második:mostmár jobb kedvem vanxD
2010. aug. 17. 00:03
 3/10 A kérdező kommentje:
meg az elég nagy baj,hogy végig unatkoztam az egész nyarat:(
2010. aug. 17. 00:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is végigunatkoztam az egész nyarat, nem tudom, mit fogok csinálni év közben :(

16/F

2010. aug. 17. 00:12
 5/10 A kérdező kommentje:
hát én se:( főleg,hogy új suliba megyek és utélok ismerkdeni:(mindeki oylen ellenséges velem,mindig is utáltak:'(
2010. aug. 17. 00:15
 6/10 anonim ***** válasza:
33%

Mindennek az oka az, hogy dagadt vagy.

Takarodjál futni. Csúnya lány meg nincsen, csak igénytelen és olyan aki nem tudja mi áll jól neki. Utóbbiban szakember segíthet.

Hajrá.

2010. aug. 17. 00:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg elfogadni magadat, tehát tegyél érte, hogy ne legyél kövér, és közben jól érezheted magadat attól, hiszen te teszel érte, hogy ne legyél kövér, és egy nap el is éred a kívánt eredményt ;)

harmadik

2010. aug. 17. 00:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nyugi, tudom mit érzel. Én is éreztem már hasonlót. Tényleg nincs más dolgod, csak túlélni valahogyan. Aztán majd jobb lesz. Bár mondjuk én attól őrültem meg lassan, hogy hülyék közt vagyok, és nem szeretem nagyon azokat, akikkel egy osztályba járok/jártam. Jó, nem kell előítéletesnek lenni, az az osztály komolyan nem semmi volt.:D

Presze vannak barátaim, és nem voltam senkivel úgy kifejezetten rosszban, de gyakran nem találtam egész héten vígaszt 1-1 dolg miatt, ami benn történt.:D

Pluszba még az is megőrített, hogy volt egy rakat tárgy, amit nem szeretek, és javítanom kellett belőlük, minimum 4-esre. Ilyen volt a töri is. Egy nagy katyvasz, össze vissza vettük az anyagot, nem értettem azt se, hogy mi van. Hozzátenném, sikerült.:P

1 éve kb annyira feszült voltam, hogy normális emberi szóval nem tudtam néhány hozzám intézett kérdésre válaszolni.

Szóval kb. ezen az érzésen én is átmentem már, hogy elegem van, és beleőrülök.

Mostmár tök jól vagyok, nincs túl sok dolog, ami idegesít. Lehet hogy hihetetlen, hülyén hangzik, én se hittem volna akkor, stb, de néha már hiányzik is az a feszültség.:D

Most megyek én is gimibe, és ennek a 8 évnek kb annyi hasznát élvezhetem, hogy szinte mindenre felkészített.:D

15/L

2010. aug. 17. 00:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, mindenki atáesik ezen. Aki meg nem az később esik át, de akkor már rosszabb.

ha akarod, beszélhetünk MSN-en. Én is 15/L vagyok és totál megértelek ! :-)

2010. aug. 17. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez most egy ilyen, pikk-pakk elmúlik. De!

Be kell vonzanod úgymond a jó embereket. Az az érzésem, hogy Te taszítod a többieket. Nem a külsőddel, az egy dolog... Hanem a kisugárzásoddal. Mivel ennyire negatívan látod saját magadat, és még az élményeid is elég negatívak, ezért az emberekből ellenszenvet válthatsz ki. Ezen lehet változtatni, segíteni. Mindennek a pozitív gondolkodás az alapja. Közhely, de így van.

2010. aug. 17. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!