Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom kontrollálni a...

Nem tudom kontrollálni a fantáziámat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most telt be a pohár. Nagyon szeretek olvasni és azt is csinálom a szabad időmben, de amikor épp nem olvasok akkor is fantáiálok de olyan durván. Ezt nem tudom elmagyarázni... Én ki tudok élni mindent a fantáziám által de amikor épp nem kéne akkor is fantziálok. És ez már kezd nagyon rossz irányba terelődni. Félek hogy élve felfal ez az érzés...
2011. szept. 28. 12:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Van ennek jó oldala is, hisz így soha sem unatkozol igazán és az értelmes emberek nem szoktak soha feltűnően unatkozni. Egyébként gyakran vagyok én is így vele, hogy inkább kitalálok saját magamnak egy kis világot és abban álmodozom és néha még akkor is azon jár az eszem, amikor beszélek valakivel XD Én viszont mindig megpróbálom megosztani a figyelmemet és így tartani a kapcsolatot mindkét "világgal".
2011. okt. 1. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!