19L vagyok, napok óta kívánom az állapotot, hogy s. ggrészeg legyek. Már fizikailag is érzem, hogy alig tudom kontrollálni magam, annyira jó lenne igazán berúgni. Mi van velem? :S
Figyelt kérdés
Ne vádoljatok vagy ilyesmi, nem fogyasztok gyakran alkoholt, nem iszom többet, mint az átlag mai lányok.2011. jan. 11. 13:59
1/6 anonim válasza:
Én az euforikus buli állapotot kívánom.. Ha nem megyek egy héten 2X bulizni akkor minden bajom van.. 18/F
2/6 anonim válasza:
Kielégületlen vagy! Dugasd meg magad és megjön az eszed, vagy nem!
3/6 szamóca. válasza:
hát rugj be.
a belső kényszernek nem szabad ellenállni.
4/6 anonim válasza:
Te sem iszol, amióta a vedelést feltalálták -.-
5/6 A kérdező kommentje:
Az is lehet, amit a második válaszoló mond, mivel régen nem voltam fiúval. :S :))
De komolyan napok óta érzem, már a karom is sajog bele meg mindenféle bajom van, annyira szeretnék részeg lenni....
De ugye ez semmiféle alkoholizmus-előjel nem lehet??
2011. jan. 11. 14:26
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, én az szeptember vége óta 5 buliban voltam, ami azért kevés, mivel eltelt 3 és fél hónap és egyetemen vagyok egy nagyvárosban, itt azért kellene élni... Szóval nem szokásom vedelni sem.
2011. jan. 11. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!