Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Amikor álmodok általába...

Amikor álmodok általába tudom, hogy csak álmodok. Ti is szoktaok így lenni? És vajon miért van ez? Vagy ez normális/átlagos?

Figyelt kérdés
pl.: azt álmodom, hogy elüti a cicámat a kocsi, először megijedek, majd végig gondolom, hogy hát ez csak egy álom, semmi baj, álmodjuk végig, ez úgy se igaz. Vagy a másik eset, amire még tisztán emlékszek, hogy kiszaladtam egy lépcsőházből, és miközbe nyitottam befele az ajtót arra gondoltam, hogy majd megnézem az álmoskönyvbe mit is jelent ez, utána bevágtam a fejemet, arra gondoltam nah majd ezt is megnézem, hátha jót jelent, és így tovább, tehát általába tudom,hogy csak álmodok.
2009. ápr. 26. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az álmaim elején én is mindig biztos vagyok benne,hogy ez álom,vagy inkább csak reménykedek,hogy álmodok.Utána viszont teljes mértékben elhiszem,hogy ez a valóság!
2009. ápr. 27. 12:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam rájönni, hogy csak álmodok, ha valami megijeszt vagy megdöbbent. Ilyenkor a második reakcióm az, hogy gondolatban a homlokomra csapok, hogy "ja, ez csak álom". Aztán megpróbálom kitalálni, hogy hogyan oldhatnám meg a szitut. És azzal folytatom az álmot.
2009. ápr. 27. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:
én angolt szoktam tanulni álmom, volt mikor angolul énekeltem, aztán reggel mikor felkeltem emlékeztem a szövegére is, pedig még életemben nem hallottam azt a dallamot és szöveget, meg mikor angolul beszélek, de olyan szavakat is használok amiket még nem is tanultam
2009. ápr. 27. 21:07
 14/15 A kérdező kommentje:

aztaaa:) tök joo már:)

Én tnap este szintén koncentráltam, és kissé homályosan emlékszek, de választ kaptam a kérdésemre:) /ez mindig bejön nekem/

2009. ápr. 27. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom megkülönböztetni a valóságtól, hogy álmomban sohasem jut eszembe, hogy álmodom-e.Elég abszurd álmaim vannak, de minden képtelen magyarázat előbb eszembe jut, mint ez.
2009. ápr. 29. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!