Hány napos késés a "normális" ill. az átlagos, a menstruációnál?
Nekem pontos dátumom soha nem volt amikor meg kellett volna jönnie, mindig vagy hónap vége vagy hónap eleje , de az utóbbi fél évben ez inkább hónap végére tolódott(25.-28.-a) most azonban még mindig nem jött meg. Ez úgy kb. 4-5 nap késés. Aggódhatok, hogy esetleg babát várok? Vagy ennyi nap késés még "belefér".
(még azt hiszem leirom, hogy rendszeresen élek szexuális életet, és védekezünk is minden egyes alkalommal)
előre is köszönöm a válaszokat
Köszönöm a válaszokat.
Igen óvszerrel védekeztünk, és teljesen biztos vagyok benne hogy nem lyukadt ki, minden aktus után együtt nézzük meg a párommal h minden rendben van- vele. és eddig még nem volt probléma. szóval elméletileg nem lehetnék terhes, de hát ki tudja....
ha 2hét még belefér akkor kicsit megnyugodtam bár hétvégén azért sztem tesztelek egyet.a biztonság kedvéért. mégegyszer köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!