Terhességi cukros vagyok,10 hete csinálom a diétát.34 hetes vagyok. Ha a babám súlya normális azaz átlagos akkor az azt jelenti hogy hatásos a diéta és minden rendben vele?
Persze, elküldöm, de én már nem mindig számolgatom. Átküldöm amim van.
És ezt a honlapot használom ha számolgatni kell:
Ezt egy válasznak írtam, igazából én így étkezem:
Szia. Igaz én 160g-os diétán vagyok, de nekem szénhidrát tartalomra így néz ki:
reggeli:30g ch (pl 3 szelet graham kenyér vajkrémmel, felvágottal, vagy piritósként és akkor rántottával)
tízórai:20g ch (pl 2 norbi túrórudi, vagy alma, barack)
ebéd: 50g ch (bármennyi hús, pl grillcsirke, és a ch-t a rizs vagy krumpli adja, + sali-ebből van olyan amit nem kell számolgatni)
uzsonna: 20g ch: általában csokipudingot csinálok, a pudingport és a tejet nézem, 1-2 édeskével. Magában a csokipudingban nincs cukor!
Vacsora: 40g ch: mostanában dinnyét eszem vagy lehet az ebéd vagy reggeli, ebben a ch mennyiségben.
A lényeg hogy ami gyorsan emeli a vércukorszintet, azt indkább délután, este fogyaszd. Ez a glikémiás index.
A ch tartalmat innen nézem:
Amit nekem a kórházban mondtak, hogy korlátlanul és bármikor ehetek: sajt, hús (ami nem panírozott),
nyersen:
káposztatorzsa, savanyú káposzta, fejes saláta, kínai kel, paraj, retek, zöldpaprika, cukkíni, uborka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!