Amikor álmodok általába tudom, hogy csak álmodok. Ti is szoktaok így lenni? És vajon miért van ez? Vagy ez normális/átlagos?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Szia!
Irányítani is tudod esetleg az álmod? a fenti kérdés kiírója vagyok.
állandóan, múltkor azt álmodtam hogy egyik barátnőmmel egy könyvtárban gördeszkáztunk és majdnem felborultam de erősen koncentráltam arra, hogy nem fogok elesni és nem estem el, aztán később a könyvtárban az egyik volt, régen látott osztálytársammal találkoztam (eközben a valóságban a telefonom elkezdett csörögni) mondtam neki, hogy bocsi, mindjárt jövök, csak csörög a telefonom
meg persze volt más is, mikor a vízben majdnem megfulladtam és arra gondoltam közben hogy ez csak egy álom és simán lélegeztem a víz alatt, meg még volt néhány furcsa dolog
Úgy érted, hogy például arra gondolok hogy kiváncsi vagyok erre, vagy hogy óhh gondoljuk már végig(éljük meg álmunkba) milyen is lenne ez?
Mert ilyen szokott lenni, de nem tudom hogy ez jelenti e azt. Vagy van hogy éjszaka kimegyek pisilni(volt hogy 3x is) és utána hiába nem egyből aludtam el, ugyanott folytattam az álmot ahol abbahagytam(mintha egy sorozat lett volna, és épp reklámszünetre mentem voltan:)).
meg olyan is szokott lenni, hogy ha valamire kiváncsi vagyok akkor elalvás előtt arra a kérdésre koncentrálok, és elhatározom, hogy megálmodom a választ, és általába megkapom rá a valászt. Meg sok olyan volt, hogy ismerőseimnek mondtam, hogy mint álmodtam róluk, és mondták, ohgy ez nagyvonalakba megis történt velük a napokba:)
Még csak 16éves vagyok, és kb 13éves korom óta tapasztalom ezeket. De imádom, mert olyan érdekes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!