Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ő érdekbarát?

Szerintetek ő érdekbarát?

Figyelt kérdés
Kicsit jobb módú családból származom, de ezt egy darabig senki nem tudta. Mostanság kezdtem egy kicsit kibontakozni, jobb ruhákat veszek stb. Eddig nem igen voltak barátaim, de kb akkor, amikor az osztály megtudta, h iPhone-om van, egy lány (szintén kicsit jobb módú) elkezdett velem barátkozni. Ez úgy tavaly félév fele kezdődött, de azóta milliárdszor össze vesztünk, de ő mindig minden rossz dolgot összehordott rólam, de aztán egyből könyörgött, h legyünk újra barátnők. Ezt megcsinálta velem vagy 100szor. de én mindig megbocsáltok neki, hiszen nincs nagyon más ember aki a barátom lenne. De egy vita után (persze viccből, de ez akkkor is sok!)megkérdezte, h akkor ő nem játszhatna az iPhone-ommal? Emiatt volt főképp elszomorodva. Sokszor megkérdezi, mit veszek majd neki szülinapjára? Én ilyenkor mindig elszomorodom, mert csomószor mondta már rám, h gyűlöl, pedig csak azért, mert nem kérdeztem meg tőle túl szépen, h lehetek-e ezen a napon mással. Nektek mi a véleményetek erről a barátságról?
2011. szept. 19. 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekbarátság szaga van...

Tudom, ez nagyon kellemetlen, de én irígyellek... :( Én is jobb modú családból származom. Nem vagyok gazdagok de körülöttünk most akkora aszegénység, hogy mindenki milliomosnak gondol minket. Én sosem nagyzoltam, nem is vagyok az a fajta. A szüleim arra tanítottak, hogy csak azt vegyem meg, amire szükségem van, hogy a pénz nem a fán terem éy hogy ezzel nem szabad felvágni. Sajnos mégis nagyon szemet szúrt az osztálytársaimnak és ezért szabályosan kiútáltak. Nagyon irígyek voltak, pedig én sosem adtam rá okot... kicsúfoltak, nyilvánosan megszégyenítettek...

Most, hogy egyetemre megyek, már vannak barátaim, de ők sem az igaziak... az egyik lány, aki a legjobb barátnőmnek tartja magát aranyos, de én is azt vettem észre rajta, hogy kicsit érdekből is barátkozik... Szóval még mindig nem mondhatom el magamról, hogy hatalmas baráti társaságom van.

2011. szept. 19. 08:10
 2/7 A kérdező kommentje:
olyan rossz ez így....mert akinek akár csak egy kicsit is több van, vagy utálják, vagy a barátai, de csak érdekbarátok. Mellesleg azért nincsenek az osztályban annyira barátaim, mert a többség velem is így bánik, mint veled. De talán ennyire azért nem vészes a helyzet. :(
2011. szept. 19. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:

A regi nagy bolcsek azt mondtak, hogy ismerj ezer embert, legyen 10 haverod es egy jo baratod. Es akkor boldog leszel.

(sajnos szokas, hogy irigyek az emberek, vagy, hogy csak erdekbol "barat")

Jut eszembe, egy masik oreg bolcs ugy imadkozott, hogy "edes jo Istenem, kerlek a barataimtol ments meg, mert az ellensegeimmel elbanok magam is - mert roluk legalabb tudom, mit akarnak"

Ne legyetek elkeseredve. Erettebbek vagytok, masok vagytok, intelligensebbek vagytok a kornyezetetekben levoknel. Ezt sokan nem szeretik, de csak, mert nem ertik. Megoldas nincs, csak, ha egy kb azonos tarsasagba kerultok - lasd egyetem. Addig meg olvasas, tanulas, tovabbfejlodes a jo iranyba - sose erdekeljenek, akik "alattatok" vannak.

2011. szept. 20. 05:12
 4/7 Evele123 ***** válasza:
Az nem lehet, hogy a kérdező és az első válaszoló megismerjék egymást és barátok legyenek?
2011. szept. 20. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:
felejtsd el ezt a "barátot" ...inkább ne legyen egy se minthogy kihasználjanak. és igaz barátokat valoszinüleg nem a suliban fogsz találni. vagy ha igen, pont nem fogja érdekelni miylen játékaid vannak az iphone-n és hogy veszel e neki ajándékot....
2011. szept. 21. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:
igazatok van...csak nem szeretnék egész nap egyedül lenni...
2011. szept. 22. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
igaz, de lehet hogy egy normális csaj csak azért nem mer hozzád közeledni,mert azt látja hogy azzal a beképzelttel lógsz együtt.az elég taszito lehet egy normális ember számára.
2011. szept. 22. 17:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!