Szerintetek ő érdekbarát?
Nagyon érdekbarátság szaga van...
Tudom, ez nagyon kellemetlen, de én irígyellek... :( Én is jobb modú családból származom. Nem vagyok gazdagok de körülöttünk most akkora aszegénység, hogy mindenki milliomosnak gondol minket. Én sosem nagyzoltam, nem is vagyok az a fajta. A szüleim arra tanítottak, hogy csak azt vegyem meg, amire szükségem van, hogy a pénz nem a fán terem éy hogy ezzel nem szabad felvágni. Sajnos mégis nagyon szemet szúrt az osztálytársaimnak és ezért szabályosan kiútáltak. Nagyon irígyek voltak, pedig én sosem adtam rá okot... kicsúfoltak, nyilvánosan megszégyenítettek...
Most, hogy egyetemre megyek, már vannak barátaim, de ők sem az igaziak... az egyik lány, aki a legjobb barátnőmnek tartja magát aranyos, de én is azt vettem észre rajta, hogy kicsit érdekből is barátkozik... Szóval még mindig nem mondhatom el magamról, hogy hatalmas baráti társaságom van.
A regi nagy bolcsek azt mondtak, hogy ismerj ezer embert, legyen 10 haverod es egy jo baratod. Es akkor boldog leszel.
(sajnos szokas, hogy irigyek az emberek, vagy, hogy csak erdekbol "barat")
Jut eszembe, egy masik oreg bolcs ugy imadkozott, hogy "edes jo Istenem, kerlek a barataimtol ments meg, mert az ellensegeimmel elbanok magam is - mert roluk legalabb tudom, mit akarnak"
Ne legyetek elkeseredve. Erettebbek vagytok, masok vagytok, intelligensebbek vagytok a kornyezetetekben levoknel. Ezt sokan nem szeretik, de csak, mert nem ertik. Megoldas nincs, csak, ha egy kb azonos tarsasagba kerultok - lasd egyetem. Addig meg olvasas, tanulas, tovabbfejlodes a jo iranyba - sose erdekeljenek, akik "alattatok" vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!