Mit csináljak, hogy jobb legyen?
úgy érzem, hogy SEMMIT NEM ÉR az ÉLETEM! Az iskolában is, több tantárgyból állok bukásra. Egyszerűen nem tudok leülni és megtanulni.. nem tudok a tanulásra koncentrálni mert az egész nem is érdekel és így nem megy!
Mostanában azt érzem h nem szeretnek már a barátaim, és mindenki kibeszél. (nem tudom, hogy ez mennyire igaz.)
A szüleimmel sem jövök ki igazán, anyukámmal is mostanában nagyon sokat veszekedünk. /ha kérdezek tőle valamit, akkor olyan minthogy ha nehezére esne nekem válaszolnia. :( /
Sokszor érzem azt, hogy megakarok halni.
Esténként sokat sírok, hogy "miért áldott meg az Isten ilyen élettel", miért vagyok ilyen szerencsétlen... mert nem meglepő módon a pasikkal sincs szerencsém.
[köszi, hogy elolvastad, ha tudsz valami tanácsot akkor azt légyszíves írd le.]
\'egy 17 éves lány.\'
Én hasonló helyzetben vagyok. Ha nem érzed jól magad a barátaiddal, akkor maradj inkább egyedül (egy ideig). A szüleiddel se beszélj, ha nem muszály. Ha kérdésed van, nézz utána a neten. És pihendd ki magad, aludj sokat. Foglalkozz olyan dolgokkal, amiket szeretsz csinálni.
Tanulás terén pedig őszintén szólva elég sok diák van, akit nem érdekel a tananyag. :) Gondolj inkább arra, hogy ha megtanulod, akkor jobb jegyeket szerzel, és nem fogsz ezen stresszelni. Már elég közel van az évvége, úgyhogy kicsit rá kéne kapcsolni, aztán utána nyári szünetben annyit pihensz, amennyit akarsz.
Hidd el, előbb-utóbb elmúlik ez a nagyon nagyon rossz kedv, és megint jókat fogsz beszélgetni a barátaiddal. :)
Szia:) 17évesen én is így éreztem magam egy csődtömegnek. Nekem tanulással nem voltak gondjaim bár itthon sosem tanultam. Sokszor csak egyedül ültem a városban hogy ne kelljen itthon lennem a gondolataimmal. Nekem a változás tett jót. Fősulira mentem. Távol mindentől új életet kezdtem. Új barátaim lettek és teljesen megváltoztam. Azóta a szerelem is rámtalált...
Remélem a te életedben is bekövetkezik majd valami amitől megváltozik ez az érzésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!