Mit tegyek, hogy jobb legyen a közérzetem?
Egy hónapja szakítottunk a volt barátommal. Nekem ő volt a mindenem, nagyon szerettem vele lenni, egyszerre volt a szerelmem és a barátom. Aztán valami megromlott köztünk, és szakítottunk. Nem érzem magamat szerelmesnek, de rosszul érzem magam. Úgy érzem, egyedül maradtam, nélküle "egy senki vagyok" , nem érzem hogy lennének igaz barátaim (pedig vannak), és úgy gondolom, hogy az övéhez képest unalmas és egyhangú az életem. Ő sokat jár bulizni, hatalmas baráti köre van, én meg inkább otthon ülős vagyok, néha ide-oda kimozdulok, de nem vagyok olyan kimozdulós, mint ő. A szakításunk óta nem tartom magamat vonzónak, pedig (nem a beképzeltség beszél belőlem) elég szépnek és csinosnak láttam magamat régebben, de amióta vége a kapcsolatunknak, nem érzem így. Pedig folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket, de hiába, mégsem tudom elhinni. Mit tegyek, hogy önmagamra találjak, és ismét jól érezzem magam a bőrömben? Nem tudom, mi történt velem... :(
X/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!