Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy jobb legyen...

Mit tegyek, hogy jobb legyen a közérzetem?

Figyelt kérdés

Egy hónapja szakítottunk a volt barátommal. Nekem ő volt a mindenem, nagyon szerettem vele lenni, egyszerre volt a szerelmem és a barátom. Aztán valami megromlott köztünk, és szakítottunk. Nem érzem magamat szerelmesnek, de rosszul érzem magam. Úgy érzem, egyedül maradtam, nélküle "egy senki vagyok" , nem érzem hogy lennének igaz barátaim (pedig vannak), és úgy gondolom, hogy az övéhez képest unalmas és egyhangú az életem. Ő sokat jár bulizni, hatalmas baráti köre van, én meg inkább otthon ülős vagyok, néha ide-oda kimozdulok, de nem vagyok olyan kimozdulós, mint ő. A szakításunk óta nem tartom magamat vonzónak, pedig (nem a beképzeltség beszél belőlem) elég szépnek és csinosnak láttam magamat régebben, de amióta vége a kapcsolatunknak, nem érzem így. Pedig folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket, de hiába, mégsem tudom elhinni. Mit tegyek, hogy önmagamra találjak, és ismét jól érezzem magam a bőrömben? Nem tudom, mi történt velem... :(

X/L

2011. máj. 24. 19:23
 1/4 anonim válasza:
hány éves vagy? legyél sokat a barataiddal, foglald le magad vmivel, amit szeretsz. a lényeg, hogy ne maradj egyedul, hanem mindig legyenek programjaid meg ha csak egy kis seta vagy beszelgetes akkor is. amugy pedig önbizalomnövelőnek kezdj egy kicsit foglalkozni magaddal, kényeztetni magad (fürdő, csajos dolgok, csinosan sminkelni, felöltözni, ápolni a hajadat, maszkokat feltenni meg ilyesmi). Nézz olyan filmeket, amiket szeretsz vagy amitől tudod, hogy jobb kedved lesz. Nézdd youtube-on tutorial videókat (haj, smink, öltözködési tippek) és csinosabbnak fogod érezni magad, ha megcsinálsz pár dolgot.
2011. máj. 24. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2011. máj. 24. 20:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsodat, megpróbálom megfogadni. :)
2011. máj. 24. 20:04
 4/4 anonim válasza:
Szerintem napozz sportolj légy sokat a barátaiddal.Idő kérdése és újra megtalálod önmagad s ki tudja?Talán még az IGAZ szerelmet is.?Sok sikert és minden jót kívánok :o)!
2011. máj. 25. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!