Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sürgős! Hogyan legyen jobb a...

Sürgős! Hogyan legyen jobb a lelkiismeretem?

Figyelt kérdés

Lehet h ez a kérdés nem ehhez a témához kapcsolódik,de segítség kellene.

Azért van lelkiismeret furdalásom,mert átvertem osztályfőnökömet,szimuláltam h rosszul vagyok..de előtte jól lebaszott,és nem akartam csinálni semmit,am szöveget kellett volna olvasnom a suli előtt..de ez nem lényeg..

Nem akarom neki bevallani az igazat..mit találjak ki neki holnapra..??

2010. okt. 24. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha be akarod neki vallani az igazat, akkor röviden-tömören, mindenféle kerítés nélkül mondd el neki, hogy mi volt.

Két esélyes: vagy becsüli az őszinteséged, vagy kiakad a hazugságodon.

2010. okt. 24. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
mond azt hogy fájt a hasad és otthon hánytál is...
2010. okt. 24. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha megértő az osztályfőnököd akkor inkább legyél őszinte vele. Csak vigyázz, hogy ne gabalyodj bele a hazugságokba, mert ha nem leszel őszinte akkor ugye még egyet kell hazudnod.

Egyébként szerintem a tanárok nagy része a gyerek javát akarja akkor is ha lehordja valamiért őket. Ők is emberek, vannak rossz napjaik. Bár azt nem értem, hogy holnap miért kellene neki magyarázkodnod.

Rosszul voltál és annyi.

2010. okt. 24. 13:19
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen :)

Am az ofő nagy köcsög...:S..egyáltalán nem megértő..

2010. okt. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!