Léteznek olyan közösségek/helyek, ahol értelmesebb embereket találok az átlagnál?
Az átlaghoz képest túlságosan is szabadgondolkodó vagyok, ezért nehéz kialakítanom kapcsolatot nálam egyszerűbb emberekkel. Ezen felül még távolságtartó és kissé zárkózott is vagyok, ami tovább rontja a helyzetet.
Ha valaki hasonló helyzetben van/volt, szívesen venném a tanácsokat.
A támadásokra nem fogok reagálni, ne fáradjatok vele.
Két kérdés merült fel bennem.
1. Az intelligenciád, 'önmagában', mire jó? Mire használod?
2. Miért szeretnél kapcsolatot kialakítani értelmes, különleges emberekkel? Mire használnád?
1. szerintem ez értelmetlen kérdés
2. hogy jól érezzem magam velük
1. Kurvära nem értelmetlen. Ha egész nap a farkad vered, és a netet bámulod, az intelligenciád épp annyit ér, mint amit a zsepibe kicsapsz, haver. Tehát még egyszer: mire használod?
2. Szerinted ők jól éreznék magukat veled? Amennyiben az egyetlen témád az, hogy mindannyian mennyire egyedülálló übermenschek vagytok, persze addig, amíg valamelyikük ki nem érdemli a haragod - mondjuk megtámad - amikor is azonnal visszasüppednek az értelmi képességei az átlagba - akkor valszeg az IQ-sznob, egokult díszpatkányok sereglete felel meg neked.
Ha viszont van egyéb témád, esetleg valami olyan terület, ahol kiváló vagy - felteszem van, mert jóindulatú vagyok - akkor értelemszerűen érdemes arra kapargatni, legyen az sakk, informatika, természettudományok, bölcsészet, whatever. Azt ne mondd már, hogy ezt magadtól nem bírtad kikockázni, Mr. Agy :D
". A kérdező is legfeljebb csak magas IQ-val rendelkező beképzelt emberekkel tud majd érdemben társalogni"
Tévedsz. A kutya se lenne rá kíváncsi ilyen helyeken. Fogadok, hogy, ha elmenne egy ilyen Mensa tesztre ki is hullana a rostán. Viszont őt ugye nem érdkli az IQ, tehát...marad egy magányos szabagondolkodó aki senkivel sem tud szabagondolkodni ígyhát felteszi ezt a kérdést gyakorin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!