Léteznek olyan közösségek/helyek, ahol értelmesebb embereket találok az átlagnál?
Az átlaghoz képest túlságosan is szabadgondolkodó vagyok, ezért nehéz kialakítanom kapcsolatot nálam egyszerűbb emberekkel. Ezen felül még távolságtartó és kissé zárkózott is vagyok, ami tovább rontja a helyzetet.
Ha valaki hasonló helyzetben van/volt, szívesen venném a tanácsokat.
A támadásokra nem fogok reagálni, ne fáradjatok vele.
Jah utolsóval egyetértek és ő is mondta a Mensa klubot :)
Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy bár én nem vagyok lángelme -nem is akarok az lenni- mégis rátaláltam a Mensára, ráadásul nem is most hanem kb 15-16 éves koromban. Már akkor jobban használtam a Googlet mint itt egyes zseni növendékek.
Én sem feltétlenül társaságra gondoltam, sőt inkább egy olyan helyre, ahonnan lehet válogatni 1-1 embert.
Ha gondolod, tehetünk egy próbát.
08:40
Engem nem érdekel az iq, életszemléletről beszélek, amit nem lehet mérni.
Lehet hogy velem van a baj, de őszintén megmondom, amit utána írtál, szerintem csak közhely, általánosítás, előítélet, ha nem is támadás. Én meg pont ezeket akartam elkerülni, giccsből már hallottam eleget.
Hogy őszinte maradjak, téged nem tartanálak értelmes embernek.
08:55
Talán enyhén fogalmaztam. Nekem nehéz elviselnem őket. A kommunikációval nincs bajom, egyszerűen úgy érzem "nem vagyunk egy szinten".
10:33
Én is örülnék egy ilyennek, de nem létezik, és sosem fog. Pont azért, mert a hülyék is okosnak hiszik magukat. Láttam már sok underground meg extrém portált, ahol eleinte jó volt a közösség, aztán meghígult. Tele lett közhelyeket hajtogató álbölcsekkel, meg pózerekkel, okoskodó, kötekedő trollokkal, és a végén mindig az a helyzet, hogy aki erre nem kíváncsi, az lelép. Magyarul az értelmesebb többség pont nem található meg közösségben, kivéve ha hatalmas lelki erővel és türelemmel rendelkezik.
Kötözködők:
Nem olvastam el.
17:59
Köszönöm hogy megmagyaráztad.
18:00
Ez már inkább beképzeltség, ha tagja vagy annak a klubnak, méginkább nem akarok csatlakozni.
"
Engem nem érdekel az iq, életszemléletről beszélek, amit nem lehet mérni."
Számítottam erre a válaszra. Tehát te magad sem tudod kikhez akarsz tartozni, majd előjössz azzal, hogy a Mensához sem akarsz csatlakozni érdekes módon hm...
Amúgy egy szóval sem írtam, hogy tagja lennék ennek a csoportnak. Viszont azt már tudom, hogy neked mi bajod van: marhára egyedül vagy. Viszont ne aggódj, így folytatod egyedül is fogsz maradni. Persze menj csak fel portálokra, nehogy a valóságban próbálj meg kommunikációt kezdeményezni, mert ott rögtön kiderülne milyen is vagy valójában :)
Egyébként meg csak magamat tudom ismételni: Ismerek értelmes embereket, de ők nem fognak ilyen kérdéseket kiiírni mivel MINDENKIVEL megtalálják a hangot, az utolsó cigánytól a diplomásokig, mindenkivel.
Visszatérve:
Ilyeneket meg aztán tényleg bárki tud állítani magáról, még kimondottan erős értelmi szint sem kell hozzá. Más a szemléletmódod...and? Ez mitől jelentené, hogy értelmesebb vagy, vagy, hogy mások tenálad "egyszerűbbek" volnának?
Mondom...ismerek nem is egy ilyen netes kockát, beszélgetek velük nap mint nap... Sőt, ismerek ugyanilyen embert 40+ évesen akinek se gyereke se családja se semmilye. Egyedül van, megkeseredett... A nagy "egyedülálló világszemélete" úgylátszik csődöt mondott.
hát elég beképzelt a kérdező...
Valami hihetetlen értelemre vall hogy GYK-n kér tanácsot hol talál értelmesebb embereket....
FAIL! :P
21:19
Te sem vagy értelmes ember, a 2. hülyeség után abbahagytam az olvasást.
A többi kötekedőnek:
Veletek ellentétben engem nem az boldogít ha másokat köpködhetek. Nem vagytok értelmes emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!