Miért ilyen a természetem? Ilyen gonosz? Ezen nem lehet változtatni? Sehogy?
Gyűlölöm a világos színeket, a cigányokat, minden kedves és...röviden úgy mindent.
Mindig arról fantáziálok, hogy hogyan ölnék meg egy adott embert. Ennek ellenére életemben csak egyszer bántott embert[fizikailag], egy hete, amikor egy lány kiröhögte a legjobb barátnőmet a háta mögött, én meg képes voltam elmenni a lakására, és a nyakánál fogva falhoz szorítani, és amikor már 'krákogott' és vörös volt a feje, akkor jutott eszembe, hogy így maximum csak menekülve jutok majd el Németországba..de annyira akartam folytatni!
Élvezem a fájdalmat, nem tudom mi örömöt találok benne, de már tele van az egész talpam vágásokkal..és örökre ott maradnak. Tegnap is megnéztem a Grófnő című filmet, amikor belerakták egy fiatal lányt egy kínzógépbe nem bírtam abbahagyni a vigyorgást.
De ez így olyan rossz. Folyamatosa tettetnem kell, hogy kedves vagyok, és még el is hiszik. Sosem segítettem még önzetlenül, semmi. De ezen nem lehet változtatni? Sehogy? Rossz így élni, tényleg:( Köszönöm.
L
Hát neked valami agybajod van az tuti, ha ilyen dolgokat szeretsz, mint a fájdalom vagy mások bántása..
De mondjuk engem valamiért vonzanak az ilyen lányok :P
17/L (bizony, L)
Szerintem menj pszichiáterhez.
OFF: Komolyan mondom, nem akarom elhinni, hogy olyan elcseszett világban élek, hogy hiába vagyok kedves, odaadó, törődő, és még csak ronda sem vagyok, biszex (de inkább lányok felé húzó) lányként egy normális csajt sem találok se neten, se élőben, ennek a szociopata valakinek meg már legalább 3 csaj felajánlkozott csak úgy spontán! Nagyon remélem, hogy ez pusztán poén, mert ha nektek tényleg egy ilyen elmebeteg kell a normális ember helyett, akkor itt valami nagyon nem okés!
Utolsó: Én se jönnék össze komolyan egy ilyen "elmebeteggel", csak gondolatszinten izgató ez a gonosz személyiség.. nem tudom miért..
Amúgy én is hasonló cipöben járok... bár már kezdem kicsit feladni, mert sose találok olyan lányt, akivel hasonlóak is vagyunk, jól kijövünk és még közel is lakunk.... Akármikor próbálkoztam mindig messze lakott... :/
Pécstöl nem messze... Fogadjunk, hogy te az ország túloldalán :)
Amúgy nálam pedig 220km távolság volt, mikor egyszer próbálkoztam ilyesmivel.. de ilyen távolsággal lehetetlen...
"ennek a szociopata valakinek meg már legalább 3 csaj felajánlkozott csak úgy spontán!"
KÖSZ SZÉPEN XDD mindegy, igazad van:dD hálol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!