Miért ilyen a természetem? Ilyen gonosz? Ezen nem lehet változtatni? Sehogy?
Gyűlölöm a világos színeket, a cigányokat, minden kedves és...röviden úgy mindent.
Mindig arról fantáziálok, hogy hogyan ölnék meg egy adott embert. Ennek ellenére életemben csak egyszer bántott embert[fizikailag], egy hete, amikor egy lány kiröhögte a legjobb barátnőmet a háta mögött, én meg képes voltam elmenni a lakására, és a nyakánál fogva falhoz szorítani, és amikor már 'krákogott' és vörös volt a feje, akkor jutott eszembe, hogy így maximum csak menekülve jutok majd el Németországba..de annyira akartam folytatni!
Élvezem a fájdalmat, nem tudom mi örömöt találok benne, de már tele van az egész talpam vágásokkal..és örökre ott maradnak. Tegnap is megnéztem a Grófnő című filmet, amikor belerakták egy fiatal lányt egy kínzógépbe nem bírtam abbahagyni a vigyorgást.
De ez így olyan rossz. Folyamatosa tettetnem kell, hogy kedves vagyok, és még el is hiszik. Sosem segítettem még önzetlenül, semmi. De ezen nem lehet változtatni? Sehogy? Rossz így élni, tényleg:( Köszönöm.
L
Szerintem neked van egy nagyon rossz elfojtott emléked, vagy pszichiátriai eset vagy.
Nem gondolkodtál még azon, hogy orvoshoz menj emiatt?
20:53:
és azt te honnan tudod?:DDD
Amúgy gyökerestül, az egész életstílusodat ki kéne így cserélned:D vagy csak szerezned kell valakit, aki úgy nagyjából pont az ellentéted.:D "elszívná a sötét energiádat" :D szinte szószerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!