Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen a természetem?...

Miért ilyen a természetem? Ilyen gonosz? Ezen nem lehet változtatni? Sehogy?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm a világos színeket, a cigányokat, minden kedves és...röviden úgy mindent.

Mindig arról fantáziálok, hogy hogyan ölnék meg egy adott embert. Ennek ellenére életemben csak egyszer bántott embert[fizikailag], egy hete, amikor egy lány kiröhögte a legjobb barátnőmet a háta mögött, én meg képes voltam elmenni a lakására, és a nyakánál fogva falhoz szorítani, és amikor már 'krákogott' és vörös volt a feje, akkor jutott eszembe, hogy így maximum csak menekülve jutok majd el Németországba..de annyira akartam folytatni!

Élvezem a fájdalmat, nem tudom mi örömöt találok benne, de már tele van az egész talpam vágásokkal..és örökre ott maradnak. Tegnap is megnéztem a Grófnő című filmet, amikor belerakták egy fiatal lányt egy kínzógépbe nem bírtam abbahagyni a vigyorgást.

De ez így olyan rossz. Folyamatosa tettetnem kell, hogy kedves vagyok, és még el is hiszik. Sosem segítettem még önzetlenül, semmi. De ezen nem lehet változtatni? Sehogy? Rossz így élni, tényleg:( Köszönöm.

L

2011. szept. 11. 20:43
1 2 3 4
 1/38 "valaki" válasza:
93%
Ilyen tipus vagy, ez van. Az jó, hogy ez zavar téged, mert igy valószinű nem fogsz büncselekményt elkövetni, mert a lelkiismereted nem engedné.
2011. szept. 11. 20:47
 2/38 anonim ***** válasza:
97%
Legalább felismered, menj el dokihoz, nehogy egyszer elborulj és tényleg megölj valakit.
2011. szept. 11. 20:47
 3/38 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem neked van egy nagyon rossz elfojtott emléked, vagy pszichiátriai eset vagy.

Nem gondolkodtál még azon, hogy orvoshoz menj emiatt?

2011. szept. 11. 20:49
 4/38 anonim ***** válasza:
61%
Miért a talpadat vagdosod? Ess neki az ütőerednek, nem lenne kár érted. Breivik fantáziált hasonlókról.
2011. szept. 11. 20:50
 5/38 anonim ***** válasza:
73%
Ha már ide kiírtad ezt a kérdést, 100%, hogy nem olyan vagy mint amit fent leírtál. A probléma megoldva.
2011. szept. 11. 20:51
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Probléma nincs megoldva, majdnem megfojtott egy lányt, vagdossa magát. A sorozatgyilkosok, pedofilok is tudják, hogy rossz amit tesznek.
2011. szept. 11. 20:53
 7/38 anonim ***** válasza:
97%
Én azt mondom hogy ezt magadban kell eldöntened milyen vagy te. Én speciel egy kis vigyori beszari kölyök voltam akit bárki be fenyített. aztán eldöntöttem hogy a következőt leütöm. Így végül most ott tartok hogy az új személyiségem egy rideg nem törődöm lesz ami lesz alkat. persze néha visszaköszön a régi vigyori gyerek de ezt eltudom folytani. Próbáld te is ezt csak te pozitív irányba.
2011. szept. 11. 20:54
 8/38 anonim ***** válasza:
88%
Orvoshoz kéne fordulnod. Jobb lenne neked és a környezetednek is.
2011. szept. 11. 20:55
 9/38 anonim ***** válasza:
71%

20:53:

és azt te honnan tudod?:DDD

Amúgy gyökerestül, az egész életstílusodat ki kéne így cserélned:D vagy csak szerezned kell valakit, aki úgy nagyjából pont az ellentéted.:D "elszívná a sötét energiádat" :D szinte szószerint.

2011. szept. 11. 20:56
 10/38 anonim ***** válasza:
80%
Magamra ismertem! Beszélgessünk msn-en!
2011. szept. 11. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!