Miért ilyen a természetem? Ilyen gonosz? Ezen nem lehet változtatni? Sehogy?
Gyűlölöm a világos színeket, a cigányokat, minden kedves és...röviden úgy mindent.
Mindig arról fantáziálok, hogy hogyan ölnék meg egy adott embert. Ennek ellenére életemben csak egyszer bántott embert[fizikailag], egy hete, amikor egy lány kiröhögte a legjobb barátnőmet a háta mögött, én meg képes voltam elmenni a lakására, és a nyakánál fogva falhoz szorítani, és amikor már 'krákogott' és vörös volt a feje, akkor jutott eszembe, hogy így maximum csak menekülve jutok majd el Németországba..de annyira akartam folytatni!
Élvezem a fájdalmat, nem tudom mi örömöt találok benne, de már tele van az egész talpam vágásokkal..és örökre ott maradnak. Tegnap is megnéztem a Grófnő című filmet, amikor belerakták egy fiatal lányt egy kínzógépbe nem bírtam abbahagyni a vigyorgást.
De ez így olyan rossz. Folyamatosa tettetnem kell, hogy kedves vagyok, és még el is hiszik. Sosem segítettem még önzetlenül, semmi. De ezen nem lehet változtatni? Sehogy? Rossz így élni, tényleg:( Köszönöm.
L
Köszönöm a válaszokat.
Azért a talpamat vagdosom, mert nagyon fontosnak tartom a szépséget az életben, és akin vágások vannak arra nehezen lehet akasztani a 'szép' jelzőt.:) Ezek a sebek örökké ott maradnak az embereken. Viszont a ha a talpamon vannak, akkor az senkit nem érdekel : )
Szerintem antiszociális személyiségzavar egy változata van Nálad. Viszont az fura, hogy érzed, hogy ez így nem jó. Nem lehet ennek valamilyen régi sérelem a hátterében? Rosszul bántak Veled kiskorodban, vagy egyszerűen rossz tapasztalatod van az emberekkel stb?
Mert oké, én sem szeretem annyira az embereket, nem szeretek tömegben lenni, mert egyszerűen nem vagyok ilyen típus. Suliban is folyton kiközösítettek, mert kicsit "más" vagyok, de attól még nem szeretnék megölni senkit, és nem szeretem látni más szenvedését.
Ha egy pszichológusnak elmondanád ezeket, szerintem előbbre jutnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!