Miért nincsennek barátaim? Miért vagyok magányos, akármit teszek? Kezdem megunni az életem.
Szerintem a hozzáállásodon kellene kicsit változtatni.
Először is barátkozásnál mindegy, hogy ki mennyire szép. Ez az alap szerintem... (Természetesen nem az ápoltságról beszéltek, ha te arra gondoltál, akkor visszaszívom.)
Másodszor ne a tökéletes barátot akard keresni, hanem csak barátot. Nem érdekes, ha technot hallgat, és te utálod azt, ha ettől függetlenül pl. remekül elbeszélgettek a kedvenc könyveitekről. Nem számít, hogy ha ő kizárólag tengerpartra akar utazni, neked meg víziszonyod van, ha el tudtok együtt menni egy színházba, vagy konditerembe, vagy mit tudom én.
Harmadszor pedig ne depizz, hanem mosolyogj sokat, és ne úgy kezdeményezz, mintha a fogadat húznák közben, hanem lazán. Most kezdted a sulit, előtted van 4-5 év (?), tele lehetőségekkel, tiszta lappal indulsz, "felépítheted" magad, úgyhogy hajrá, és hozd ki belőle a legjobbat!! ;)
Szívesen, remélem segítettem. :)
Átérzem a helyzeted, mert én is könnyebben beszélek ám, mint ahogy ismerkedem. :P
Szóval drukkolok! :)
Hát igen, mint mindennel. :P
De azért ne add fel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!