Milyen hülyeségek járnak az eszetekben? (tinédzserek)
Én is cseszd meg én meg "négyesezek"
1Kifujom az orromon a levegőt
2.beszivom
1
2
2
1
2
1
1
2
2
1
1
2
1
2
2
1
És igen ha rálépek a csíkra akkor a másik lábammal is rákell ,azt hittem én vagyok a világin az egyetlen aki ezt csinálja de ugy látszik már 3an vagyunk
Meg komolyan én is azt hogyha egy megcsosszan a lábam és a másikkal nem pont ugy sikerül akkor megint😂😂
Egyszer facera kiirták:
Keresek egy lány
Azt mondta akkor fog velem sz*elni ha márciusban hó esik
(És nálunk akkor esett márciusban a hó,azér is irta ki.
Összekéme gyűlnünk nekünk akik ilyen lábegyensúlyozók☺
Legyen egy klubbunk itt a gyakorin
Meg van olyan is hogy érzem a számba hogy milyen betűt kell kimondanom
És néha magamban de hangosan kiszoktam mondani hogy
:
Kjshbpoktrs
XDde eez a csoszogtatós télleg érdekes ám de kéne egy ilyen lábklub vavy valami ilyesmi 😁😀😂
Ja meg az az orrszivós
Akkor mindent igy egybe képzelek és akkor ilyen zöld hátérrel lila zseléket látok és igy négyesek
Meg van olyan hogy a fejembe elképzelek egy kupakot ami pörög és azt akarom hogy a másik irányba pörögjön és ha ez nem jön össze kicait salódott vagyok
😁😁
Minden lábcsoszogtatónak irtam azt hiszem szóval irjunk már ki valami clubbos kérdést de csak ilyen járdán csikos lépegetőseknek stb-nek
Benne vagytok lábcsoszogtatók?
Akkor gyerünk!☺
Meg olyan volt hogy vagy biciklivel vltam vagy a bkgárcsapót esetleg botot dobáltam a kezembe mostanság mostanában meg a labdát szoktam dobálni a kezemben az udvaron és a meséket találok ki (magamba beszélve)
És újakat is kitalálok esetleg filmeket telenovellákat ,
Amugy 15 évestől tinédzser az ember,14ig kamasz
De mindegy
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!