Milyen hülyeségek járnak az eszetekben? (tinédzserek)
1,barátnőmmel azon hülyültünk(hatalmas nagy johnny depp fan,énmeg linkin park fan vagyok),hogy egyszer elkapja Mr.Deppet,és megerőszakolja.Én meg Chester Benningtont(L)xd
2,hülye történetet írtunk rebeca blackról(szerepelt benne fluor f,sp meg az ilyen köcsögök).leírtuk az egész életét.xd
3,az animékből ábrándozunk a szépfiúkről.xd
4,én meg olvasás közben szoktam számolni a mondatokat :é xd
5,hülye kérdéseket írünk ki ide.xd
# 9/15 Időpont 2011-08-31 20:54
én UGYANEZEKET szoktam csinálni
és még például ilyeneket, hogy ha egyik lábammal szőnyegre lépek, a másikkal is arra kell, meg egyik kezemmel megvakarom a fejem, akkor a másikkal is, pont a fejem másik oldalán (szimmetrikusan), meg ilyeneket. Én is azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen :D
Én jelenleg most azon gondolkodom hogy mikor áll el az eső
Amúgy nagyon marhaságok szoktak a fejemben járni
El ne kapd a bolondbetegséget!
Ha egy faodvába lámpával bevilágítasz látod a dinoszauruszokat
Ha leesel egy hegyről kék,lila és liros lesz a lábad
A kukákba mostanság romlott tésztát raknak
A távírányítok belsejében távírányítós autók találhatók
😂😂😂
Azt én is!
Cellben mindig vannak azok a kövek kicsik és nagyon és mindig csak a nagyokra "szabad" rálépni
Meg a járdán nálunk olyan mintha több négyzetből állna össze és van közte egy vonal és azt a vonalat mindig át "kell" lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!