Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen hülyeségek járnak az...

Milyen hülyeségek járnak az eszetekben? (tinédzserek)

Figyelt kérdés
Mindig kíváncsi voltam arra, hogy másoknak milyen marhaságok járnak az eszükben, milyen babonákat hisznek el/ találnak ki, v. néha milyen hülyeség pattan ki mások fejéből. Csak írjatok rá példákat, légyszi!
2011. aug. 31. 11:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
20:54, te vagy a lelkitársam!!! Én vagyok a másik írós. :D Én is szoktam figyelni a csíkokat, és a csoszogásomat is, mindig egyensúlyba akarom hozni. Vagy ha az egyik lábammal egy kicsit gödörbe lépek, akkor a másikkal is, meg ugyanezt szoktam még szőnyeggel. :D Gondolkodom, mik vannak még, de most nem jut eszembe egy sem. :(
2011. szept. 1. 16:12
 12/31 anonim ***** válasza:
Én meg már azt hittem egyedül vagyok ilyen :D De amúgy már kinöttem nagyrészüket ezeknek :)
2011. szept. 1. 16:46
 13/31 anonim ***** válasza:
Én a járdacsíkosat ma is csináltam egy kicsit, meg a gödrös-lépegetőt. :$
2011. szept. 1. 23:07
 14/31 anonim ***** válasza:
58%

1,barátnőmmel azon hülyültünk(hatalmas nagy johnny depp fan,énmeg linkin park fan vagyok),hogy egyszer elkapja Mr.Deppet,és megerőszakolja.Én meg Chester Benningtont(L)xd

2,hülye történetet írtunk rebeca blackról(szerepelt benne fluor f,sp meg az ilyen köcsögök).leírtuk az egész életét.xd

3,az animékből ábrándozunk a szépfiúkről.xd

4,én meg olvasás közben szoktam számolni a mondatokat :é xd

5,hülye kérdéseket írünk ki ide.xd

2011. szept. 2. 15:29
 15/31 anonim ***** válasza:
Utolsó: és az u betű helyett direkt írsz ü betűt? :D
2011. szept. 3. 18:45
 16/31 anonim ***** válasza:

# 9/15 Időpont 2011-08-31 20:54

én UGYANEZEKET szoktam csinálni

és még például ilyeneket, hogy ha egyik lábammal szőnyegre lépek, a másikkal is arra kell, meg egyik kezemmel megvakarom a fejem, akkor a másikkal is, pont a fejem másik oldalán (szimmetrikusan), meg ilyeneket. Én is azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen :D

2012. jan. 7. 19:08
 17/31 anonim ***** válasza:
Ez olyan nagy. :):D
2012. jan. 7. 22:29
 18/31 anonim ***** válasza:

Én jelenleg most azon gondolkodom hogy mikor áll el az eső

Amúgy nagyon marhaságok szoktak a fejemben járni

2019. júl. 12. 11:32
 19/31 anonim ***** válasza:

El ne kapd a bolondbetegséget!

Ha egy faodvába lámpával bevilágítasz látod a dinoszauruszokat

Ha leesel egy hegyről kék,lila és liros lesz a lábad

A kukákba mostanság romlott tésztát raknak

A távírányítok belsejében távírányítós autók találhatók

😂😂😂

2019. aug. 24. 14:33
 20/31 anonim ***** válasza:

Azt én is!

Cellben mindig vannak azok a kövek kicsik és nagyon és mindig csak a nagyokra "szabad" rálépni

Meg a járdán nálunk olyan mintha több négyzetből állna össze és van közte egy vonal és azt a vonalat mindig át "kell" lépni.

2019. aug. 24. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!