Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen hülyeségek járnak az...

Milyen hülyeségek járnak az eszetekben? (tinédzserek)

Figyelt kérdés
Mindig kíváncsi voltam arra, hogy másoknak milyen marhaságok járnak az eszükben, milyen babonákat hisznek el/ találnak ki, v. néha milyen hülyeség pattan ki mások fejéből. Csak írjatok rá példákat, légyszi!
2011. aug. 31. 11:04
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
77%
Olvasd el ezen az oldalon az Ezotéria témakört... Megkapod a válaszod..
2011. aug. 31. 11:05
 2/31 anonim ***** válasza:
74%
az hogy ki kéne nyírni mindenkit.
2011. aug. 31. 11:09
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Azon jár az eszem hogy most baszott ideges vagyok mert nagyon buta voltam és átbaszták az agyam.
2011. aug. 31. 11:14
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Balatonban átmegyek anyámmal a bóján az ott a harcsa-zóna és csuka-zóna és akk anyámnak mondom h vigyázz anya mert má a csuka zónában vagyunk és fel fognak minket falni xDD

12/F

2011. aug. 31. 11:33
 5/31 halibel ***** válasza:
93%
Barátnőmmel 4 napig arról beszéltünk, hohy mi lenne, ha lenne csillámf@aszláma és nyan vat birodalom :DDD Fényképeket kerestünk, városokat , gyárakat találtunk ki :D halálos .)
2011. aug. 31. 12:10
 6/31 anonim ***** válasza:
59%

Én a szellemekbe hiszek meg az ufokba!

"néha milyen hülyeség pattan ki mások fejéből"

Nekem csak pattanás szokot ki pattani!!!

2011. aug. 31. 13:14
 7/31 anonim válasza:
80%

Én este amikor elmegyek a fürdőszobánk mellett mindig látok egy lila kört az ajtó félfán szemmagasságban. És mindig úgy félek tőle mert minden este látom. Azt mondták hogy csak káprázik a szemem de akkor hogy láthatom minden este?

14/L

2011. aug. 31. 16:11
 8/31 anonim ***** válasza:

Általános suliban midig a vízmű vagy mi előtt kellett elmennem, és amíg az útnak azon a szakaszán jártam, sosem vettem levegőt. :D

Pár éve meg olyan szinten baromságot találtam ki, hogy az nem igaz. Semmi értelme nem volt, mégis rögeszmévé vált, és minden percben azt csináltam. Na szóval, eszembe jutott egy szó, és akkor mindig elképzeltem magamnak, ahogy leírom. Például: alma. És ugye írás közben muszáj megállni, felemelni a tollat. És én azt számoltam hány "tagból" áll össze a szó. :D Naponta kb. egy-két órát mindig ezen gondolkodtam, aztán leszoktam róla. :D Nem tudom, mennyire érthetően magyaráztam el, de ez van. xd

2011. aug. 31. 19:23
 9/31 anonim ***** válasza:

Ez ismerös utolsó :D

Ilyen írós dolgot én is csináltam, csak én billentyüzetet képzeltem el mindig ahogy sorban leütik az éppen kigondolt szóhoz tartozó gombokat..

Meg nekem rengeteg ilyen hülye hóbortom volt... Pl az utcán ha csíkok voltak a járdán akkor a csíkokra sose léptem rá, vagy ha csoszogott kicsit a cipöm akkor a másikat direkt csoszogtattam, de ugyan annyira mint a másik csoszogott, ha egy kicsit jobban sikerült akkor meg a másikat megint xD

2011. aug. 31. 20:54
 10/31 anonim ***** válasza:
xDD uccsó én is a billentyüzeten elképzelem h kell leirni szavakat :D
2011. szept. 1. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!