Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amikor tinédzserek,13,14,15,16...

Amikor tinédzserek,13,14,15,16, évesek voltatok, és falun laktok miket csináltatok abban az időben?

Figyelt kérdés

Vagy ha esetleg most annyi vagy, miket csinálsz?

Gondolok motorozásra, biccaj, haverok, faház építés:)stb

2010. ápr. 18. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Én m ost 40 vagyok.Amikor annyi idős voltam,(13, 14)

A barátokkal bicajoztunk a faluban, utcabeli fiatalokkal esténként mindig bújócskát játszottunk.15, 16 évesen már nem.

A Sotéra jártam (általában)a nővéremmel,vagy ha volt barátom azzal.

2010. ápr. 18. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Én falun lakom és legtöbbször a barátaimmal kutyát sétáltatunk vagy biciklizünk sétálunk az erdőben sétálunk vagy egyszerűen csak beszélgetünk.
2010. ápr. 18. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vok amugy 14/L
2010. ápr. 18. 19:28
 4/8 A kérdező kommentje:

oké, köszönöm:)

én is 14 vagyok

2010. ápr. 18. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
mi nem faházat épitettünk hanem papír házat. Kiskocsival meglátogattuk a helyi ABC-t és elkunyiztuk az összes kidobásra váró kemény dobozt,lahatőleg a jó nagyokat és azokból épitettünk kis papir kérókat.ÉS hogy mosa szét az eső gyorsan nejlont tettünk rá.Balül meg berendeztük.Szőnyeg kis asztal meg ilyenek :).De szép is volt :)
2010. ápr. 18. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:
volt hogykint aludtunk bennük.Mindenkinek volt sajátja és elvoltunk bennük .
2010. ápr. 18. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:

jó lehetett

:)

2010. ápr. 18. 20:08
 8/8 Offthewall ***** válasza:
14 évesen? Falun nincsenek képviselői az ellenkező nemnek????????? Én Bp-i. vagyok, de ha lementem vidékre ottani haverokkal ezt max 8 éves korunkig csináltuk. Istenem... Amúgy motorozás, biciklizés, csajozás-pasizás kinek mi, bementünk a legközelebbi városba mert 1öntetű vélemény alapján a legtöbb falu fiatalok számára 1 porfészek :D
2010. ápr. 20. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!