Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez hogyan lehetséges (filmes...

Ez hogyan lehetséges (filmes hülyeségek)?

Figyelt kérdés
Lövésem sem volt, hogy hava írjam, jó ez ide. Tehát, miért van az, hogy amikor a filmekben valaki öngyilkos akar lenni, akkor az néha úgy dönt, hogy a vízbe ugrik. De nem értem, hogy ebbe miért halnak bele feltétlenül? Persze tudom, megeshet, hogy nem tudnak úszni, de azért általában a nyomás nem engedi, hogy az ember 12 méter mélyen maradjon... Azért fulladnak meg, mert mély vízbe ugranak? Pl. ha én a Dunába ugranék egy hídról, azért halnék meg, mert sok idő volt, amíg a felszínre kerültem?
2009. okt. 16. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha magasról ugrasz a vízbe, olyan mintha betonra ugarnál. Meghalhat az ütéstől, a sokktól, a hideg víz miatt kialakuló hipotermiától stb..
2009. okt. 16. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja értem, kösz.
2009. okt. 16. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
MERT ha nagyon magasról ugrasz a víz olyan hatással lesz mint a kemény beton
2009. okt. 16. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:

A San Fransiscoi Golden Gate hídon is

sokan lettek öngyilkosok

2009. okt. 16. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki hídról a vízbe ugrik, általában magához kötöz egy nehéz tárgyat. A filmekben is. De az is elég, ha csak szimplán nem tudsz úszni, sztem a folyó lesz a győztes.

(Egyébként: miért ugrott le a szőke nő a folyóba? -Mert depressziós volt, és véget akart vetni az életének.)

2009. okt. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!