Hogyan reklámozzam a filmes oldalam?
Figyelt kérdés
szeretnék rá látogatókat :D2011. júl. 4. 23:10
1/8 anonim válasza:
cserélj bannert a gyakorikerdesek.hu-val
2/8 A kérdező kommentje:
hallod ez kajak!
2011. júl. 4. 23:17
3/8 A kérdező kommentje:
már nincs banner csere, már csak 20 ezres hirdetési lehetőség, az meg nem nagyon fér bele a nonprofit oldalba
2011. júl. 4. 23:20
4/8 anonim válasza:
Nem mert ez a gyakorikerdesek.hu xD
5/8 anonim válasza:
én itt nem látok semmiféle 20.000Ft reklám díjat http://www.gyakorikerdesek.hu/partnerprogram
7/8 A kérdező kommentje:
"warez oldalak, illetve warez oldalakat segítő oldalak (pl. film-, szoftver- és zeneletöltés),"
Ebbe nem tudom bele esik e, mert filmet nem lehet letölteni, meg semmi mást se, max a képeket. Csak nézni, a jogvédők kévéért odaírtam "Csak akkor játssz le egy filmet, ha ténylegesen rendelkezel egy eredeti példánnyal!"
2011. júl. 4. 23:25
8/8 anonim válasza:
A Brozie.com-on próbáld meg! Az egy közösségi cucc, amink a főoldalára könnyen kikerül az oldalad! Röviden annyit kell tenned, hogy elmész az oldalra, ott van még egy böngésző sáv amibe behívod az oldalad és annak üzenőfalára kiírsz egy kis reklámot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!