Nem hat meg az afrikaiak sorsa, kifejezetten szeretek másokkal szemétkedni, és még élvezem is, nem tartom barátaimnak azokat, akik engem igen, és lenne pár ember, akiket már arcról a pokolba küldenék (nem bőrszín, hajszín, nemszín alapján...). Gyűlölöm, ha valaki nyálas dumákkal locsog pl szerelemről, családról, békességről....
14 évesen ilyen voltam. Most is gyűlölök egy-két embert és elég fagyar humorom van, iróniával meg minden. Olyan mintha arra vágynál hogy valaki megszelidítsen és megmutassa, hogy nem olyan rossz a világ. Egyébként szerintem amit most gondolsz az egy k**va nagy álca amivel ki akarsz tűnni, már te is elhitted, hogy igaz. Egyébként nem kérdeznéd, meg, hogy gonosz vagy-e..az igazi gonosz észre sem veszi, hogy az és nem is érdekli.
2011. aug. 29. 12:04
22/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: pont erre gondoltam :D
2011. aug. 29. 17:31
23/27 anonim válasza:
hasonló, én az állatokat is utálom, nem igazán hat meg egyáltalán más szenvedése (csak hogyha együtt tudok vele érezni mert velem is hasonló van), és én nem a pokolba küldeném azokat akiket gyűlölök hanem jól megkínoznám őket (mondjuk aztán mehetnek a pokolba). a plázap.csákat fejbelőném, kár hogy nincs rájuk vadászengedély. a cigiseknek lenyomnám a torkukon amit szívnak meg még egy dobozzal. akik folyton leisszák magukat azokat meg fejbeb@sznám az üveggel. én egyszerűen mindent és mindenkit eltörölnék ami/aki nem tetszik. nah gonosz vagyok?
2011. aug. 29. 18:24
24/27 anonim válasza:
Uccso menj a g*cibe!
Hadd cigizzen ma' nyugoccsagba aki aka', joo?
2011. aug. 29. 20:12
25/27 anonim válasza:
Koránt sem vagy olyan gonosz, mint amennyire lehetnél. 14 évesen csak egy kis csitri vagy még, semmit sem tudsz az igazi gonoszságról. XD
2011. aug. 29. 21:03
26/27 anonim válasza:
Te egy NAGY BALF**ASZ vagy akivel nem törődtek a szülei, és itt éli ki a marhaságait.
2011. aug. 30. 23:18
27/27 anonim válasza:
Ezeken a tizenéves önjelölt Antikrisztusokon mindig jót derülök. Semmit nem tudtok ti a gonoszságról. Anyádat előtted lőnék fejbe mit csinálnál? Még jobb, kényszerítenek hogy te lődd le az anyádat/tesódat/insert akárki akit kicsit is szeretsz, különben te halsz meg, mit csinálnál, mit éreznél?
Szvsz az emberek felét nem hatja meg mi történik a világ másik felén, az meg hogy valaki szeret "gonoszkodni" a neki nem szimpatikus emberekkel természetes (bár szerintem értelmetlen, mármint nem tudom, mi alapján döntöd el valakiről hogy szimpatikus vagy sem. Nekem semleges mindenki.) ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!