Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gonosz vagyok? Szerinted?

Gonosz vagyok? Szerinted?

Figyelt kérdés

Nem hat meg az afrikaiak sorsa, kifejezetten szeretek másokkal szemétkedni, és még élvezem is, nem tartom barátaimnak azokat, akik engem igen, és lenne pár ember, akiket már arcról a pokolba küldenék (nem bőrszín, hajszín, nemszín alapján...). Gyűlölöm, ha valaki nyálas dumákkal locsog pl szerelemről, családról, békességről....

Gonosz vagyok?

2011. aug. 28. 21:17
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
14 évesen ilyen voltam. Most is gyűlölök egy-két embert és elég fagyar humorom van, iróniával meg minden. Olyan mintha arra vágynál hogy valaki megszelidítsen és megmutassa, hogy nem olyan rossz a világ. Egyébként szerintem amit most gondolsz az egy k**va nagy álca amivel ki akarsz tűnni, már te is elhitted, hogy igaz. Egyébként nem kérdeznéd, meg, hogy gonosz vagy-e..az igazi gonosz észre sem veszi, hogy az és nem is érdekli.
2011. aug. 29. 12:04
 22/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: pont erre gondoltam :D
2011. aug. 29. 17:31
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
hasonló, én az állatokat is utálom, nem igazán hat meg egyáltalán más szenvedése (csak hogyha együtt tudok vele érezni mert velem is hasonló van), és én nem a pokolba küldeném azokat akiket gyűlölök hanem jól megkínoznám őket (mondjuk aztán mehetnek a pokolba). a plázap.csákat fejbelőném, kár hogy nincs rájuk vadászengedély. a cigiseknek lenyomnám a torkukon amit szívnak meg még egy dobozzal. akik folyton leisszák magukat azokat meg fejbeb@sznám az üveggel. én egyszerűen mindent és mindenkit eltörölnék ami/aki nem tetszik. nah gonosz vagyok?
2011. aug. 29. 18:24
 24/27 anonim ***** válasza:

Uccso menj a g*cibe!

Hadd cigizzen ma' nyugoccsagba aki aka', joo?

2011. aug. 29. 20:12
 25/27 anonim ***** válasza:
Koránt sem vagy olyan gonosz, mint amennyire lehetnél. 14 évesen csak egy kis csitri vagy még, semmit sem tudsz az igazi gonoszságról. XD
2011. aug. 29. 21:03
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Te egy NAGY BALF**ASZ vagy akivel nem törődtek a szülei, és itt éli ki a marhaságait.
2011. aug. 30. 23:18
 27/27 anonim ***** válasza:

Ezeken a tizenéves önjelölt Antikrisztusokon mindig jót derülök. Semmit nem tudtok ti a gonoszságról. Anyádat előtted lőnék fejbe mit csinálnál? Még jobb, kényszerítenek hogy te lődd le az anyádat/tesódat/insert akárki akit kicsit is szeretsz, különben te halsz meg, mit csinálnál, mit éreznél?

Szvsz az emberek felét nem hatja meg mi történik a világ másik felén, az meg hogy valaki szeret "gonoszkodni" a neki nem szimpatikus emberekkel természetes (bár szerintem értelmetlen, mármint nem tudom, mi alapján döntöd el valakiről hogy szimpatikus vagy sem. Nekem semleges mindenki.) ...

2011. szept. 2. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!