Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gonosz vagyok? Szerinted?

Gonosz vagyok? Szerinted?

Figyelt kérdés

Nem hat meg az afrikaiak sorsa, kifejezetten szeretek másokkal szemétkedni, és még élvezem is, nem tartom barátaimnak azokat, akik engem igen, és lenne pár ember, akiket már arcról a pokolba küldenék (nem bőrszín, hajszín, nemszín alapján...). Gyűlölöm, ha valaki nyálas dumákkal locsog pl szerelemről, családról, békességről....

Gonosz vagyok?

2011. aug. 28. 21:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egy cseppet sem vagy gonosz, de szeretsz gonoszkodni :)

Szóval szerintem jó ember vagy aki rosszul viselkedik :)

2011. aug. 28. 21:19
 2/27 A kérdező kommentje:
Tehát rossz vagyok :D
2011. aug. 28. 21:22
 3/27 anonim ***** válasza:
43%

Bírlak. :D Hány éves vagy?:D

Egyébként az a lényeg, hogy őszinte légy. Engem a nyálas szerelmi sz.arságokkal lehet felidegesíteni. :D És, van olyan aki a barátjának tart, és odavan értem, engem meg hidegen hagy... És utálom amikor szivecskéket írnak a facen vagy ilyesmik. És én is pokolba küldenék pár embert.

2011. aug. 28. 21:24
 4/27 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülye csak nem fogtad fel hogy a viselkedésedben van a baj, nem pedig az identitásodban (személyiségedben)

én is azt csinálom amit akarok, te is. Ha gonoszkodni akarok akkor gonoszkodok, de nem tartom magam gonosznak, mert tudok nagyon szeretetteljesen is viselkedni. Te is tudsz, max még nem jöttél rá hogy is kell :)

2011. aug. 28. 21:24
 5/27 A kérdező kommentje:
De én nem akarok szeretetteljesen viselkedni :||| Am 14 éves csaj vagyok :D
2011. aug. 28. 21:27
 6/27 anonim ***** válasza:
54%
Ugyan ilyen vagyok xD
2011. aug. 28. 21:28
 7/27 anonim ***** válasza:
ja és 16/F
2011. aug. 28. 21:28
 8/27 anonim ***** válasza:
Vagy az van hogy valójában kedves vagy, csak tudod hogy kihasználnának és ezért vagy szemét az emberekkel, hogy ne jöjjenek rá. Másik lehetőség hogy értelmi szinted nagyobb, és még ezt nem tudod használni, szereted szivatni a nálad hülyébbeket. Am én is jókat szoktam ezzel mókázni:D De óvatosan azért, és csak azt "olsd" aki megérdemli.... nagyon könnyű évekre tönkre vágni lelkileg egy embert, ha van érzéked hozzá hogy hol kell támadni..
2011. aug. 28. 21:34
 9/27 anonim ***** válasza:

Leszarom mit akarsz és mit csinálsz.

Nem vagy gonosz. PONT.

2011. aug. 28. 21:36
 10/27 anonim ***** válasza:
Olyan vagy amilyen ! Legfeljebb apád valamit nagyon félrekúrt . De majd esel pofára meg lásd az életben és mikor nem lesz ott senki akkor majd rájössz hogy nem csak te vagy gonosz és hogy nagyon sokan szarnak rád mert te is szartál rájuk !
2011. aug. 28. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!