"Gonosz" vagyok azért, hogy azt várom, hogy kipusztuljon az emberiség?
Nem az a megoldás, hogy gyűlölködünk, hanem hogy példát mutatunk. A többi "aberrált, beteg, gonosz, önpusztító pazarló" egyed példát vehet arról, hogy Te milyen helyesen élsz?
Az emberiség Isteni szinten van, csak erre rá kéne jönnie. Nem a pénznek kéne irányítania mindent, és máris egy fokkal jobb lenne a világ.
Ja meg álszentnek is tűnsz:
emlegeted az önzetlen szeretet aztán te teszel fel olyan kérdést amiben virít hogy nem szereted az emberiséget...
Látom a logika vesszőparipád... Hát ahogy a példa mutatja nem a logika irányítja a világot, hanem a világ a logikát...
Nem ismerlek de sehol nem utalsz egy picit sem arra hogy mozdítanád a kisujjad hogy egy szebb világban éljenek a szeretteid...
A hozzáállásodal van némi baj:
mindenki azt hiszi hogy néhány ember nem elég a világ megváltoztatásához.
Ha történelmet megnézed igaázból mindig csak néhány ember volt aki milliókat irányított.
Hitler, Mussolini, Lenin, Sztálin egyedül jutottak oda, ahova akartak. Nem ezrek összefogásával. Egyedül képesek voltak felvergődni hogy a történelmet írhassák...Hatottak az emberekre, építették a hatalmukat.
Erre itt vagy te, jössz hogy "jajj de szar a világ megyünk tönkre a faxba.." ahelyett hogy valamit CSINÁLNÁL a nyavajgás helyett. Reklamálni, panaszkodni azt tudsz. Gratulálok, nekem nem megy, te ebben jobb vagy nálam.
Kérdezem én ki a jobb: aki marha és a saját pusztulását okozza mert nem veszi észre,
vagy az aki látja mi a baj de ölbe tett kézzel nézi végig (pontosabban GYK-n kipanaszolva a kínját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!