Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerinted megérdemelné az...

Szerinted megérdemelné az emberiség hogy kipusztuljon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem az egész csak néhány ember
2010. márc. 11. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Jah, elsőnek igaza van
2010. márc. 11. 16:39
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Csak azok akik jók! Komolyan Emberek! Ilyen világban akartok élni?? Állatfajok,növények kipusztulása,szemetelés,gyilkosság,stressz,nincstelenség stb. Ilyen életet akartok??? A rosszak hadd maradjanak itt,mi(jók) meg menjünk a mennybe,ahol vár ránk egy jobb élet,találkozhatunk az elhunyt szeretteinkkel:) Nem? Minden vágyam teljesülne ha meghalnék(van okom rá)!

Bye

2010. márc. 11. 16:44
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Bazz, nem tudom hogy hihetel a mennyben emlékszel mi volt amikor 1 éves voltam vagy amikor még meg se voltál? na az lesz ha meghalsz, egy nagy semmi üresség...
2010. márc. 11. 16:46
 5/11 anonim ***** válasza:
10%

Legalább tudok magyarul...-.-"

hihetel XD

Komolyan,honnan tudod h nincs mennyország? Én nem emlékszem i volt amikor egyéves voltam,de attól még lehet menny. Nem?

2010. márc. 11. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:

emlékszel mi volt amikor 1 éves voltam vagy amikor még meg se voltál? na az lesz ha meghalsz, egy nagy semmi üresség...

Ja bocs,elolvastam... nem emlékszem mi volt amikor egy éves voltál

2010. márc. 11. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocsi én is elírtam voltál :D ja elég vallásos lehetsz ha hiszel ezekben a mendemondákban :)
2010. márc. 11. 16:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék meghalni
2010. márc. 11. 16:55
 9/11 anonim ***** válasza:
nem kell itt túlragozni...megérdemelné.
2010. márc. 11. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen. Egy egész bolygót tettünk tönkre... És olyan értéktelen dolgokra használjuk a Föld legritkább kincseit is...már visszafordítani se lehet ezt a folyamatot...
2010. máj. 22. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!