Szerintetek mi az emberiség küldetése?
Ha az embereknek van küldetése, akkor bizonyára a legyeknek is... Sőt! A majmoknak is! Át akarják venni az uralmat!
Most komolyan, ez milyen kérdés már?
A 3. hozzászólást tudom valamennyire értékelni és válaszolok rá. A probléma az ,hogy a fejlődés a 2 V háború és az ipari forradalmak kora óta stagnál. Az ember csak is önző érdekből hajlandó a technikai fejlődésre. Ez pedig a versengés ,hogy jobb legyen a másiknál. Ezért van jóformán ,h csak háborúban fejlődünk. Szerintem ez egy részről elég gyerekes. Az emberiségnek azért nincs közös célja mert a társadalmi és gazdasági berendezkedés erre teljesen alkalmatlan. A kapitalizmus és a piacgazdaság amelyekkel évek óta mérgeznek bennünket arra ösztönzik az embereket ,hogy a saját önös érdekeiket kövessék. Az érdek és szellemi ellentétek révén pedig kialakul az osztályharc. Ezért nem fognak össze az emberek. Persze a rendszer élvezői próbálják fenntartani ezt az állapotot. A médián és a tv-n keresztül rengeteg butítás árad. Az oszd meg és uralkodj elv alapján minket elhülyítenek, egymásnak hangolnak. - és amíg mi primitív módon egymással meg a szánalmas meggyőződéseinkkel vagyunk elfoglalva aminek valójában semmi értelme ők leélik és ki használják a társadalmat. Szerintetek miért van ennyi élvezeti cikk meg TV műsor? Mi kell a népnek? Kenyér és cirkusz. - és amíg ez megvan befogja a száját és nem avatkozik bele nagyobb kvalitású dolgokba. Sajnos itt tartunk ma... Hogy fogunk e fejlődni? Nem hiszem. Ha előbb utóbb lesz vmi önös érdek akkor biztos. A XXI. században élünk. Már rég ki kellett vna fejleszteni egy járművet mely vmilyen alternatív energiaforrással működik. Hogy miért nincs ilyen? Mert az üzletembereknek nincs belőle haszna. Itt már csak minden a profitról meg a haszonról szól. Amíg ez a rendszer fenn áll biztos ,hogy nem lesz közös célunk és fejlődni sem fogunk. Most nem fogom részletezni az ideális társadalmi rendszer fogalmát. Mindenki döntse el ,h neki mi lenne a legmegfelelőbb. Nekem is megvan az elképzelésem. Itt lenne végre az ideje ,hogy megdöntsük végre ezt az erkölcstelen és aberrált haszonelvű rendszert.
Mindenkinek Szép Estét! (Bocsánat a helyesírási hibákért, senki sem lehet tökéletes, de ennek valójában nincs jelentősége)
Kedves 22:51!
Talán a legyekhez vagy a majmokhoz tartod hasonlónak magad? Csak kíváncsiságból kérdezem mert nem ismerlek de attól lehet még vmi benne. Az állatoknak és az egyéb primitív élőlényeknek melyek nem rendelkeznek szabad tudattal 2 céljuk van. A fajfenntartás. De ha jól emlékszem én az emberiséggel kapcsolatban tettem fel a kérdést. Akkor nem értem ,h-h jönnek ide a majmok meg a legyek. Na mind 1... ha nem érted a kérdést akk inkább ne írj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!