Az emberiség jövője?
Figyelt kérdés
Minél modernebb civilizációban élünk, az embereknek annál több a gondja. A fejlett technikáktól elkényelmesedünk, már nem tudjuk a fontos dolgokat értékelni, ha egyeltalán felismerjük azokat. Egyre több a "defektes" ember, fizikailag, szellemileg és lelkileg is egyaránt. Nem mondom, hogy "régen" jobb volt, hisz nem tudhatom. Valószínűleg minden kornak megvan a maga problémája, és azok megoldása újabb problémákat szül. Szóval csak kiváncsi vagyok, hogy szerintetek mi lesz a emberiség utolsó "problémája"?
19/l
2010. szept. 21. 17:35
1/7 anonim válasza:
Az utolsó? :D Valószínűleg az, hogy miért tart örökké az örökkévalóság. :D
2/7 anonim válasza:
hát szerintem ez a társadalom már úgy el van cseszve, ahol van. bekapcsolod a tv-t, kinyitsz egy újságot, felmész a netre, és annyit látsz, hogy mindenki azt csinál amit akar. még azok az emberek is, akik az állítólagos határokat szabják(lásd magyar politika). de ha végignézed a történelmed, láthatod, hogy régen egész másképp éltek az emberek. régen még léteztek erkölcsök. nem tudom, hogy mi lesz majd az, ami az eberiség utolsó problémájának fog számítani, de szerintem senkit nem nagyon fog érdekelni. egy átlagos ember jobban kétségbeesik pl attól, hogy elfogyott otthon a csipsz és a 120 kilójával le kéne menni érte a boltba, vagy hogy elromlott a számítógép, mint pl attól, hogy egyre több ember hal meg mások hülyeségei miatt. és hogy szép lassan meg fog ölni minket a saját bolygónk, mert mi se teszünk vele egyebet.
4/7 anonim válasza:
18:24
Ja, régen volt erkölcs, lásd keresztes hadjáratok. Isten nevében országokat porig rombolni és az ott lakókat élve kizsigerelni. Egészségedre.
5/7 A kérdező kommentje:
Erkölcs ma is létezik, erkölcstelenség régen is volt, szóval ezzel nem értek egyet.
2010. szept. 21. 19:09
6/7 anonim válasza:
18:27 vagyok.
Igen kérdező igazad van, én is erre akartam rávilágítani. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát úgy látszik ez a kérdés alig foglalkoztat valakit. Végülis érthető, hisz ez nem a jelen ember problémája. És nem is olyan probléma, aminek megoldásával közelebb kerülhet az ember a céljához, ami szerintem az egyén boldogsága. Csak ilyen hangulatom volt.^^
2010. szept. 22. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!