"Gonosz" vagyok azért, hogy azt várom, hogy kipusztuljon az emberiség?
OK ne vitázzunk.
Működjünk együtt.
Én nyitott vagyok és nem utasítok vissza senkit.
Mit akarsz látni? Mi a célod? Mi az álmod?
Mi az amire azt mondanád hogy ez így szép lenne?
Ez funny, én is ilyen gondolatokkal tértem vissza a gép elé. :) Ne személyeskedjünk, és úgy talán jutunk is valamire. :)
Hogy mi lenne a szép, hogy lenne a jó? Ha az emberek értékrendje teljesen átrendeződne. Rájönnének hogy szépségük és vagyonuk mulandó, elvész. Csak a szeretet örök, és önzetlenül is szeretni kell egymást, megérteni a másikat, az ő szemszögéből is átlátni a dolgokat, és nem ítélkezni. A Földet, környezetüket tisztelni, óvni kell. A pusztítás és mások bántása, megalázása pedig egyáltalán nem vicces. Az önpusztítás pedig a legnagyobb bűn amit tehet az ember. Ha nem az lenne a legfontosabb, hogy hány nőt fektettek meg, és hogy milyen mobiljuk van, vagy hogy milyen volt a buli a hétvégén, és ki hogy baszott be. Valami ilyesmi, de még nem reggeliztem, maradtak ki dolgok, szóval ez ilyen röviden tömören verzió. A lényeg a szeretet, egymás megbecsülése, és a természet óvása, de sajnos egyiket sem támogatja se a média, se a fogyasztói társadalom.
Célom csak annyi, hogy tisztességesen eltudjam látni szüleim amíg élnek. Családot is szerettem volna, és gyerekeket is, de erről már lemondtam, mert nincs alkalmas nő aki beleillene a képbe, gyereket pedig már félve nemzenék.
Az álmom pedig az, hogy "kivétel erősíti a szabályt" alapon legyen igaz a maja naptáros hülyeség, és legyen spirituális megvilágosodás. :)
Kérdező, így az utolsó kommentedről ez jut eszembe, itt az oldalon találtam múltkor, valaki az egyik kérdéshez linkelte be:
azért ne lepődj meg ha 50 év múlva is lesz emberiség, méghozzá még jobban fog pazarolni, de a bolygó is élni fog...
de ha ennyire véded akkor ne használj áramot, kocsit, tömegközlekedést.
ne igyál vízen kívül semmit (nem csapvíz, hanem menj le mindig egy patakhoz, folyóhoz, kúthoz)
ruhák helyett ne viselj semmit
csak bogyókat egyél amiket te találsz
hisz mindent az a csúnya emberiség talált ki,
Írni nem tudsz, akkor minek szólsz bele ilyen témákba? :)
Hülyébb vagy mint a szibériai átlag, pedig ott aztán nem sok iskola van. Idióta.
Egyébként se mondta senki, hogy nem lesz ember. Emberi civilizáció nem lesz, de valószínűleg aki megteheti, mert van pénze, az túlél majd.
egyre hülyébb vagy :D
örülök hogy járnak ide ilyen istentelen barmok, mert legalább megmutatják, hogy milyen véglények is lakják ezt a bolygót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!