Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » "Gonosz" vagyok azért, hogy...

"Gonosz" vagyok azért, hogy azt várom, hogy kipusztuljon az emberiség?

Figyelt kérdés
Vagy beteges? Nagyon furán néznek rám az emberek ha ilyen téma van, mert én tényleg örülök neki, hogy elpusztul egy ilyen aberrált, beteg, gonosz, önpusztító pazarló faj mint az emberi. Mindennap az jár a fejembe, hogy milyen jó lesz majd pár évtized múlva nézni a sok marhát, ahogy elképedve nézi, hogy mit tett azzal a bolygóval, ami életet adott neki.
2011. aug. 27. 13:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jaj de tudtam, hogy jön valami észlény a diktátorokkal. :) Remélem ugye tudod, hogy politikai csalással, katonai hatalommal vagy egyéb más nem túl emberséges módszerrel szerezték meg a hatalmukat. :) Nincs is mást kommentálni a többi hülyeségedre. Ritkán mondok ilyet, de nem vagy számomra alkalmas vitapartner. Üdv
2011. aug. 27. 14:20
 12/25 anonim ***** válasza:

OK ne vitázzunk.

Működjünk együtt.

Én nyitott vagyok és nem utasítok vissza senkit.

Mit akarsz látni? Mi a célod? Mi az álmod?

Mi az amire azt mondanád hogy ez így szép lenne?

2011. aug. 27. 14:25
 13/25 A kérdező kommentje:

Ez funny, én is ilyen gondolatokkal tértem vissza a gép elé. :) Ne személyeskedjünk, és úgy talán jutunk is valamire. :)

Hogy mi lenne a szép, hogy lenne a jó? Ha az emberek értékrendje teljesen átrendeződne. Rájönnének hogy szépségük és vagyonuk mulandó, elvész. Csak a szeretet örök, és önzetlenül is szeretni kell egymást, megérteni a másikat, az ő szemszögéből is átlátni a dolgokat, és nem ítélkezni. A Földet, környezetüket tisztelni, óvni kell. A pusztítás és mások bántása, megalázása pedig egyáltalán nem vicces. Az önpusztítás pedig a legnagyobb bűn amit tehet az ember. Ha nem az lenne a legfontosabb, hogy hány nőt fektettek meg, és hogy milyen mobiljuk van, vagy hogy milyen volt a buli a hétvégén, és ki hogy baszott be. Valami ilyesmi, de még nem reggeliztem, maradtak ki dolgok, szóval ez ilyen röviden tömören verzió. A lényeg a szeretet, egymás megbecsülése, és a természet óvása, de sajnos egyiket sem támogatja se a média, se a fogyasztói társadalom.

Célom csak annyi, hogy tisztességesen eltudjam látni szüleim amíg élnek. Családot is szerettem volna, és gyerekeket is, de erről már lemondtam, mert nincs alkalmas nő aki beleillene a képbe, gyereket pedig már félve nemzenék.

Az álmom pedig az, hogy "kivétel erősíti a szabályt" alapon legyen igaz a maja naptáros hülyeség, és legyen spirituális megvilágosodás. :)

2011. aug. 27. 14:42
 14/25 Walk With Me ***** válasza:

Kérdező, így az utolsó kommentedről ez jut eszembe, itt az oldalon találtam múltkor, valaki az egyik kérdéshez linkelte be:

[link]

2011. aug. 27. 14:46
 15/25 A kérdező kommentje:
Én kérdésem volt az is. :) Olvastam, hasonlókat éltem át, tapasztaltam, jól látja a helyzetet. Kivéve azt, hogy nem veszi figyelembe azt a nagyszerű tényt, hogy összefog omlani a világgazdaság(fenntarthatatlan a jelenlegi hitel felvétel, majd kitermelem később a hiányt kormányzás, és a kimerülő nyersanyag, víz, étel készleteink miatt is), és anarchiába, polgárháborúkba fogunk elpusztulni. Szóval most a legkisebb baj, hogy ilyenek a fiatalok, mert valószínűleg mindenképp idő előtt halunk meg. :) 30-40 év és vége.
2011. aug. 27. 14:57
 16/25 anonim ***** válasza:

azért ne lepődj meg ha 50 év múlva is lesz emberiség, méghozzá még jobban fog pazarolni, de a bolygó is élni fog...

de ha ennyire véded akkor ne használj áramot, kocsit, tömegközlekedést.

ne igyál vízen kívül semmit (nem csapvíz, hanem menj le mindig egy patakhoz, folyóhoz, kúthoz)

ruhák helyett ne viselj semmit

csak bogyókat egyél amiket te találsz

hisz mindent az a csúnya emberiség talált ki,

2011. aug. 27. 15:27
 17/25 A kérdező kommentje:

Írni nem tudsz, akkor minek szólsz bele ilyen témákba? :)

Hülyébb vagy mint a szibériai átlag, pedig ott aztán nem sok iskola van. Idióta.

Egyébként se mondta senki, hogy nem lesz ember. Emberi civilizáció nem lesz, de valószínűleg aki megteheti, mert van pénze, az túlél majd.

2011. aug. 27. 15:54
 18/25 A kérdező kommentje:
Egyébként ha lenne egy csöppnyi tudásod a témába akkor legalább tudnál annyit, hogy a luxus cikkek, és a mértéktelen, eszetlen import-export, pazarlás, és az emberiség túlszaporodása a probléma. Nem pedig az, hogy jól élünk. Ha 1 milliárd ember élne a Földön, már akkor semmi, de semmi probléma nem lenne, simán regenerál annyi amortizációt bolygónk.
2011. aug. 27. 15:58
 19/25 anonim ***** válasza:

egyre hülyébb vagy :D

örülök hogy járnak ide ilyen istentelen barmok, mert legalább megmutatják, hogy milyen véglények is lakják ezt a bolygót :D

2011. aug. 27. 16:39
 20/25 anonim ***** válasza:
lefogadom még szűz vagy :D
2011. aug. 27. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!