Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » "Gonosz" vagyok azért, hogy...

"Gonosz" vagyok azért, hogy azt várom, hogy kipusztuljon az emberiség?

Figyelt kérdés
Vagy beteges? Nagyon furán néznek rám az emberek ha ilyen téma van, mert én tényleg örülök neki, hogy elpusztul egy ilyen aberrált, beteg, gonosz, önpusztító pazarló faj mint az emberi. Mindennap az jár a fejembe, hogy milyen jó lesz majd pár évtized múlva nézni a sok marhát, ahogy elképedve nézi, hogy mit tett azzal a bolygóval, ami életet adott neki.
2011. aug. 27. 13:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Láttad már az Élet az emberek után című természetfilmet? Egy időre igen jó hangulatba lehet jönni általa. :D
2011. aug. 27. 17:50
 22/25 A kérdező kommentje:

57%os: Általában azok jönnek a szűz témával, akik azok, vagy akik annyira sík hülyék, hogy nincs más fegyver a kezükbe, mint a témától teljesen eltérő piszkálódás, gyűlölködés. Tökéletes példa vagy az olyan emberekre, akik tönkreteszik bolygónk, és életünk.

Utolsó: Láttam, jó film. :)

2011. aug. 27. 19:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Nagyonis egyetértek Veled, Kérdező!
2012. jan. 22. 04:44
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy gonosz. Az emberiség nagy része viszont az.
2016. ápr. 2. 13:12
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek a Kérdezővel. Egyedül az a baj, hogy ha valamilyen probléma miatt kipusztulna az egész emberiség, akkor nekünk is végünk lenne, az pedig már nem tetszene.
2021. nov. 24. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!