Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira rossz a várakozás? = (

Annyira rossz a várakozás? = (

Figyelt kérdés
csak várom hogy jöjjön fel és rám írjon vagy akárcsak egy levél de nem és 10x belépek és semmi, tudom hogy nem lesz köztünk soha semmi de belezúgtam :(
2011. aug. 26. 22:03
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kérdezd meg attól a személytől hogy ő és erez valamit irántad?mert ha nem akkor ez egy egyoldalú szerelem ami nem működik
2011. aug. 26. 22:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Ő nem érez irántam így :(
2011. aug. 26. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
akkor meg hagyd a fenébe.
2011. aug. 27. 00:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Ilyet én is éreztem, sőt még most is érzek. Nálam annyi a különbség, hogy ő is szeret engem, de most nagyon szar korszakunkat éljük. Korábban a tenyerén hordozott, levelek, sms-ek, órákig tartó msn-ezés, telefonálás, stb. Ezek már nincsenek. Habár minden nap beszélünk, ezeknek a hiányát, illetve minimálisra való korlátozását megszokni borzasztó.

Utálok várni, de érte megteszem. A te eseted elég egyoldalúnak tűnik nekem, úgyhogy a legjobb amit tehetsz, hogy megpróbálod elfelejteni. Nagyon nehéz lesz, de ha tudod hogy esélytelen, akkor nincs mit tenni sajnos. :(

22/L

2011. aug. 27. 02:19
 5/11 A kérdező kommentje:
neeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((((((
2011. aug. 27. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne hisztizz miatta, az nem old meg semmit. Minél többet agyalsz rajta, annál rosszabb lesz. Olyan nincs, hogy valakit nem tudsz elfelejteni. Mindent csak akarni kell... Persze 13L -ként(feltételezem, hogy kb. ennyi vagy...) még nehéz lehet elképzelni, hogy az életed hátralevő részében meg kismillió másik ember megfordul majd, de próbáld meg felfogni, hogy egy plátói szerelem nem a világ vége.
2011. aug. 29. 14:20
 7/11 A kérdező kommentje:
23 leszek....
2011. aug. 30. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:

A 14:20-as vagyok... Majdnem öt évvel vagyok fiatalabb nálad, mégis gyerekes hisztinek tartom ezt az egészet. Minek olyan busz után futnod, ami nem vesz fel? Nőjj fel egy picit... nézz magadba. Normális, ahogy felfogod a dolgokat?

Az élet nem csak a szerelemből meg internetből áll. Főleg nem egy felnőtt embernek. Talán épp ez a probléma... talán ezért nem ír rád az illető... mert másban is megnyilvánulhat a gyerekes viselkedésed.

2011. aug. 30. 15:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi átgondolom. Csak szerelmes vagyok most tudtam meg mi ez.és ő visszautasít...nem tudok másra odafigyelni sajna:(
2011. aug. 30. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:

A tegnapi vagyok. Ha most először jársz ebben a cipőben, akkor érthető, hogy ezt váltja ki belőled. El kell fogadnod, hogy nem minden szerelemből lesz kapcsolat... az első szerelmek általában csak megtanítanak viselni a csalódást. Idővel majd jön olyan is, akivel tényleg összejön. Csak tudnod kell, hogy hosszú még az életed, nem ő az egyetlen fiú, aki a részese lehet. Addig is próbálj magadra koncentrálni, kösd le magad mással az interneten kívül, találkozz emberekkel, képezd magad. Ez gerjeszt némi önbizalmat, ha nagyobb lesz az önbecsülésed, könnyebben túl tudsz lépni ezen a csalódáson. Viseld emelt fővel, nézd azt, mivel gazdagított, és mit vett el tőled ez a várakozás: gazdagított tapasztalattal, de rengeteg időt elvett tőled. Ne várj, de ne is lépj felé. Magad is láthatod, hogy ő nem akarja azt, mint te.

Légy jó magadhoz, törődj saját magaddal, figyeld őt kevesebbet, csak így tudod elfelejteni. Sok sikert:)

2011. aug. 31. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!