Más kismama is türelmetlen szülés előtt? Másnak is rossz ez a várakozás?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok és már nagyon türelmetlen vagyok.Nagyon szeretném már látni a pici babámat és magamhoz ölelni.Ill szeretnék túl lenni a szülésen mert bosszant h nem tudom h mikor és hogy fog kezdődni.2009. ápr. 20. 17:24
1/3 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel (6 hete szültem). Ráadásul én túl hordtam, már nagyon vártam a nagy találkozást. Az utolsó 1-2 hónap telt a legnehezebben, nem tudtam sehogy sem aludni, talán az izgalomtól.
De kitartás, nem sokára Te is a kezedben tarthatod, onnantól már repül az idő.
2/3 anonim válasza:
en is 38 hetes vagyok majd megorulok!!!ez eletem leghosszabb par hete!!!fiam lesz szeretnem mar latni,szeretnem tudni hogy jol van es egezseges!oszinten mondom neha ugy erzem nem birom tovabb!raadasul teljesen egyedul vagyok...szep szulest neked!puszi
3/3 anonim válasza:
Sziasztok! Szerintem mindenki így érez már a vége felé, én is hosszabbnak érzem az utólsó heteket, mint a 8hónapot. Aludni én sem sokat tudok, minden gondolatom a kicsi körül jár, már minden nap azt várom, hogy mehetek e már a kórházba, és végre itt legyen a kicsi fiunk. Minden jót, és könnyű szülést mindenkinek:) 38hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!