Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs barátnőm. Miért? 15/f

Nincs barátnőm. Miért? 15/f

Figyelt kérdés
Eljárok bulizni, és nem, ismétlem NEM VAGYOK LVL 80 AS PALADIN. Nem vagyok sportoló, viszont érzékeny vagyok, kedves és rendes, de a lányok mindíg a bunkókhoz mennek és sírnak a vállamon, hogy nem szeretik őket, szóval inkább a "legjobb fiú barát" helyet töltöm be a legtöbb lány életében, hogy lehet ezen változtatni?
2011. aug. 25. 00:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
szerintem a "legjobb fiú barát" hely is jó,mert abból még lehet valami...:)igen jól mondta az egyik kommentelő,kár h nem vagy 80as paladin :D,nem minden lány a bunkókhoz megy,mi megbeszéltük a barátnőmmel mieneket várunk,legyen,kedves,vicces,hűséges,ne legyen túl bezárkózott,bátor... :) 14/L
2011. aug. 25. 23:11
 22/27 anonim ***** válasza:
Énis jobban szeretem az érzékenyebb típusú srácokat :) Amugy szerintem maradj ilyen és ne akarj megváltozni mer kevés ilyen fiú van aki kedves, érzékeny és nemcsak "arra" kell neki egy lány. Előbb utóbb ugyis megtalálod azt a lányt aki majd a barátnőd lesz:)
2011. aug. 27. 12:56
 23/27 anonim ***** válasza:
és lemaradt hogy 13/L :D
2011. aug. 27. 12:57
 24/27 Sophie Warner ***** válasza:

hey! lehet hogy muveletlen vagyok..de mi az a 88as paladin? :D

amugy ne legyel bunko, a legtobb normails lanynak az nem jon be. viszont en elvarom hogy a fiu kezdemenyezzen, mi lenne ha beprobalkoznal valamelyik lanynal, akinek a legjobb.fiu.baratja vagy? (: a masik lehetoseg hogy szallj le a temarol, csak eld az eletet es ne vard a szerelmet. ha nem foglalkozol vele, mindig olyankor bukkan fel (: 16/L

2011. aug. 27. 13:17
 25/27 A kérdező kommentje:
Bepróbálkoztam :D Bukta... :'(
2011. aug. 27. 16:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Igaza van annak aki azt írta, hogy ne foglalkozz vele. Ha várod a nagy szerelmet, és görcsösen ezzel foglalkozol, akkor nem fog eljönni. Vannak lány barátaid, szóval a lányok bírnak :) Nemsokára biztos alakul majd valami =)

15/L

2011. aug. 28. 11:53
 27/27 anonim ***** válasza:

szia.

mostanában nem voltam gépnél ( a 08-25 12:10 válaszoló vagyok)...írtad hogy nem ismerkednék e veled...

nem tudom hogy letörölted e már a kérdésedet :P és aktuális e még neked a dolog...de ha igen akkor szívesen "tennék egy próbát" :)

tudom hogy írhattam volna privátban is de nem tudom hogy mennyire sűrűn látogatod az e-mailedet...(mert én nem szoktam sűrűn látogatni)...meg nem is akartam csak úgy "rádtörni" emailbe :))

rem. válaszolsz..és nem törölted még a kérdésedet :D

2011. szept. 3. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!