Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs barátnőm. Miért? 15/f

Nincs barátnőm. Miért? 15/f

Figyelt kérdés
Eljárok bulizni, és nem, ismétlem NEM VAGYOK LVL 80 AS PALADIN. Nem vagyok sportoló, viszont érzékeny vagyok, kedves és rendes, de a lányok mindíg a bunkókhoz mennek és sírnak a vállamon, hogy nem szeretik őket, szóval inkább a "legjobb fiú barát" helyet töltöm be a legtöbb lány életében, hogy lehet ezen változtatni?
2011. aug. 25. 00:15
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Sok lány mondja, nap mint nap h helyes vagyok, meg vicces, meg jófej... de semmi
2011. aug. 25. 00:17
 2/27 anonim ***** válasza:
mert 15évesen még nem is kell talán...
2011. aug. 25. 00:21
 3/27 anonim ***** válasza:
majd 1-2 év múlva.
2011. aug. 25. 00:25
 4/27 A kérdező kommentje:
És mi van, ha magányos vagyok, és szeretnék valakit magam mellett tudni, akit szerethetek és ő is szeret?... Nem akarok kutyát, mielőtt valaki felhozná... barátnőt szeretnék...
2011. aug. 25. 00:25
 5/27 anonim ***** válasza:
mér ne kéne 15évesen? mindenkinek akkor van nöje amikor szeretné. am néha a nök szeretik a határozottságot és férfiasságot. nem azt mondom h feltétlen bunko parasztnak kell lenni de legyél határozott. másik h attol függ hol keresel nőt és milyen célra. bulikba pl 1éjszakásakat simán lehet de azok barátnönek nem jók
2011. aug. 25. 00:26
 6/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hol találhatok normálisat? Mert nekem nem a szex a legfontosabb mint másnak ilyen idős korban...
2011. aug. 25. 00:27
 7/27 anonim ***** válasza:
na ez egy jó kérdés. normális csajt nehéz találni. lényeg h probálkozz ismerkedj sok csajjal akár utcán akár ismerösök ismeröseivel stb és hátha lesz köztük olyan. csak arra vigyázz h ovatosan válogass és ne tulzottan kötödj bárkihez is gyorsan mert akk nagyot koppansz:S mert ahogy levettem az írásaidbol érzelmesebb fajta vagy és akk nagyon tud fájni
2011. aug. 25. 00:32
 8/27 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok, de ha túl jól meg ismerek valakit, akkor hamar leszek szerelmes :'(
2011. aug. 25. 00:37
 9/27 anonim ***** válasza:

Merre laksz? hehe :)) Amúgy a leírásodból én azt veszem észre, hogy a lányoknak tetszel, lehet, hogy azt várják, hogy te kezdeményezz! Próbáld ki, hátha sikerül. Aki azt írta, várj két évet, szerintem nincs igaza, én is 15 éves vagyok, és egy csomószpr az jut eszembe, jogy milyen jó lenne járni valakivel, és úgy igazán szeretni. Szerintem ez normális ilyen korban. :

15/L

2011. aug. 25. 00:43
 10/27 anonim ***** válasza:
jaa vágom ezt vhogy gondoltam :S mongyuk ezt nem szerelemnek mondanám hanem inkább erős kötődés + szeretetre vágyás ugymond. de ilyen dolog után is tud fájni ha vége. ha vkibe ténylegesen beleszeretsz érezni fogod a különbséget. féligmeddig én is ilyesmi típus vagyok v csak azzá váltam nem tudom. mongyuk az én helyzetem bonyolultabb:D
2011. aug. 25. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!