Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs barátnőm. Miért? 15/f

Nincs barátnőm. Miért? 15/f

Figyelt kérdés
Eljárok bulizni, és nem, ismétlem NEM VAGYOK LVL 80 AS PALADIN. Nem vagyok sportoló, viszont érzékeny vagyok, kedves és rendes, de a lányok mindíg a bunkókhoz mennek és sírnak a vállamon, hogy nem szeretik őket, szóval inkább a "legjobb fiú barát" helyet töltöm be a legtöbb lány életében, hogy lehet ezen változtatni?
2011. aug. 25. 00:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem vagy lvl80-as paladin? NAH ITT A PROBLÉMA!

Viccet félretéve :D(vagy nem)kérd meg a lánybarátaidat hogy hozzanak össze valakivel, egy próbát megér nem? :P

2011. aug. 25. 00:43
 12/27 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha te a fiú énem lennél. :) Velem is ugyanaz van, mint amit itt leírtál.
2011. aug. 25. 00:45
 13/27 anonim ***** válasza:

Ó,h, dobj egy üzit babibácsi. ;D

egyébként ne parázz. Majd lesz. Fiatal még az éjszaka... :D meg te iis. Akkor parázz ha 25 leszel, és nem volt még barátnőd.

2011. aug. 25. 00:48
 14/27 anonim ***** válasza:

Tessék, itt a szuper alkalom, ismerkedj össze loveglamourral. :) :D

amúgy meg, ismerkedj minnél többet, ismerősök ismerőseivel, ilyenek...

2011. aug. 25. 00:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
A lányok szeretik a tökösebb, keményebb srácokat, és ilyen korban nem árt, ha kicsit pimasz, szemtelen vagy. Tudod, rosszfiú. Ja, és nyugodtan sportolj valamit. Hidd el, nem fog megártani, és a külsődön is dob.
2011. aug. 25. 01:43
 16/27 A kérdező kommentje:

@LoveGlamour

:) Szivesen megismernélek :D :P Persze semmi komolyra nem gondolok, csak ismerkedésre :) Kell msn címem? :D

2011. aug. 25. 11:53
 17/27 anonim ***** válasza:

Háth ahogy leírtad, kb ez van velem is...

egyébként annak írom aki azt írta hogy "legyél tökösebb"..(Azthiszem valami ilyesmi volt :P) Nem minden lánynak a "pimasz" fiúk jönnek be...én pl jobban szeretem azokat a fiúkat akik érzelmesebbek, jól ellehet velük társalogni és nem a szex érdekli csak őket, hanem úgymond jó "lelki társ" és érzelmesebb kicsit...de sajnos manapság (legalábbis az én környezetemben) szinte csak ilyen fiúk vannak, akik kihasználják a lányokat és a piáláson és a szexen kívűl más nem érdekli őket...

talán ezért is nincs barátom...mert egy kicsit "tartok" tőlük, hogy csak kihasználnának

szóval egy szó mint 100, én azt tanácsolom (persze ez csak az én véleményem) hogy ne akarj másmilyen lenni mert valamelyik lánynak az olyan fiúk érnek "kincset" mint te és inkább keress a te szívedhez közelebbálló lányt :)

15/L

2011. aug. 25. 12:10
 18/27 A kérdező kommentje:
Utolsó :) Köszi :)
2011. aug. 25. 12:27
 19/27 anonim ***** válasza:
nincs mit:) persze ez csak az én véleményem :)
2011. aug. 25. 16:01
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem akarsz meg ismerkedni velem? :)
2011. aug. 25. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!