Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincs barátnőm?

Miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés
Jóképű kék szemű srác vagyok. 2év volt a leghosszabb kapcsolatom,azután mintha megszűntek volna a nők nem találok normálisat.eddig csak pénzéhes ribancokkal találkoztam mivan a mai nőkkel?mikor fogom megtalálni az igazit?már 1.5 éve nincs komoly csajom.segítsetek
2011. márc. 28. 17:38
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Ez van...Normális csajt találni egyenló a lehetetlennel. Életedben jó ha 1-2-t találsz
2011. márc. 28. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Talán mégsem vagy olyan jóképű, mint gondolod. Ha mégis, akkorsem csak a külső számít.
2011. márc. 28. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Nézz egy kicsit magadba. Ne haragudj, de ha nem volna barátom, akkor sem váltál volna szimpatikussá a kérdésed alapján... Komoly csaj nem paradox ez egy kicsit? Na meg általánosítasz. Vagy csak ribikékkel veszed körül magad.

Nyisd ki a szemed, tele van a világ normális lányokkal, csak őket tipikusan nem veszitek észre, mert olyan csaj kéne, aki külsőre ribi és figyelemfelkeltő, belsőre meg legyen hűséges és odaadó. Ha meg van is ilyen lány, az már a megjelenésével is hazdik.

Értékeld át a dolgot, keresd meg, hol a hiba. Naponta több tucat értelmes, kedves, normális lány mellett mész el, csak nem veszed észre.

2011. márc. 28. 17:45
 4/10 anonim válasza:
94%
Nekem ugyanez a problémám,két éve nem járok senkivel,csak én nő vagyok.Visszafelé is ugyanez a helyzet,a pasik akikkel összehoz a sors nem akarnak tartalmas kapcsolatot,csak egy laza lötyögést.Ebből nekem is elegem van.Nem vagyok sem pénzéhes sem ribanc,normális nő vagyok és mégse kellek mert a legfőbb témám nem a szex! Nehéz!
2011. márc. 28. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Azért ne nevettess.

Találni lehet normális lányt, csak ahogy az egyik hozzászóló írta, nem veszitek észre elhaladtok mellette szépen. vagy helyette a másik kirívó, vagányabb csajszit válasszátok :).

Ezzel nincs is gond, csak ha normális lányt akarsz akkor ideje kinyitni a szemeteket és akkor találni is fogtok.

Azzal, hogy a legtöbb srác ilyenkor ezeket mondogatja nem igazán segít magának...Attól még a helyzet nem fog változni.

Szóval ,vannak normális lányok meg fiúk is, csak megkell őket találni. ha nehezen is de előbb utóbb úgy is meglesznek.

2011. márc. 29. 16:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai társadalomba csak a pénz számít.Mindenki a pénzt nézi mindenkibe.A nők is pénz alapján választanak faszit.Ne mondja nekem senki hogy a szerelem fontosabb mindennél, először a pénz aztán a szerelem.Egy csaj nem az alapján fog veled maradni hogy jajj de odaadó szerető párom van.Ha nincs kocsid nincs házad szar ember vagy .ennyit erről
2011. márc. 29. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:

"Sajnos a mai társadalomba csak a pénz számít.Mindenki a pénzt nézi mindenkibe.A nők is pénz alapján választanak faszit.Ne mondja nekem senki hogy a szerelem fontosabb mindennél, először a pénz aztán a szerelem.Egy csaj nem az alapján fog veled maradni hogy jajj de odaadó szerető párom van.Ha nincs kocsid nincs házad szar ember vagy .ennyit erről"

Haha :D Bocsi de ez most...

Hülye sztereotípia. :) Én lesz@rom hogy lenne e pénze vagy sem, csak akkor is az enyém egyen az aki nekem tetszene. csak nincs ilyen. De sosem néztem a pénzét.

Sőt , el kell hogy mondjam az összes barátnőm sosem nézte a pasijának hogy milyen a pénzügyi háttere vagy hogy van-e kocsija...Sőt még azt is elmondom, hogy tök átlagos srácok voltak nem egy jóképű egyének és még is jártak egymással.

Szerintem te csak azért mondod ezt, mert pénzéhes rib@ncokkal vagy körülvéve, és akkor már ha valaki egy normális lány ilyen mint amit most fentebb leírtam , akkor már arra is rámondod, hogy nem valójában ő is egy pénzéhes ribvnc-.- Tudod nem hiába mondják sokszor, hogy rossz helyen keresgélnek az emberek...És ez nagyon igaz is.

Én leszvnám a pénzt nagy ívbe, csak lenne valakim akivel elmehetnék egyet kirándulni vagy bármi csak szeressen. :)

De ezzel biztos,hogy nem vagyok egyedül.

2011. márc. 29. 16:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Na akkor irjon valaki pr1vátba hátha kialakul egy igaz szerelem....Előre szólok nincs házam,kocsim van,motorom is van és angliába élek 2éve
2011. márc. 29. 17:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnos én M.o.-n élek.:s
2011. márc. 29. 17:04
 10/10 anonim válasza:
Amit írtál az sajnos igaz... A mai világban 10-8 lány csak a pénzre megy!! De nyugi, megéri várni!! :) (Tapasztalatból tudom)
2011. nov. 26. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!