Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is érzi úgy hogy sz. R az...

Más is érzi úgy hogy sz. R az élet, de úgy istenigazából?

Figyelt kérdés
"Nélkülözni kell egész életemben, de legalább vannak barátaim"-gondoltam, majd a barátaim cserbenhagytak, és most nincs senki akit barátomnak mondhatnék. Bármilyen próbálkozásom hogy jobb legyen az életem, kudarcba fullad. Nem mondom azt h nem érdemes élni, csak simán rossz:(
2011. aug. 19. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, én. nekem sosem voltak barátaim. :) nem is tudom, eddig mivel áltattam magam, mert nélkülöznünk is kellett, szép se vagyok, stb. lehet hogy eddig csak nem törődtem vele, de mostmár nem tudom leszarni.
2011. aug. 19. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
antidepresszáns és máris szép lesz
2011. aug. 19. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. De van nekem a művészet, a családom, meg a kutyám és máris felejtek valamicskét a magányból:)
2011. aug. 19. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

szubjektív

én csóró vagyok, ronda és barátaim sincsenek :D mégse mondanám, hogy sz@r az élet, mert tudom, hogy lehet szép is...néha

2011. aug. 20. 01:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell nélkülönzön, de nincsenek nagyon barátaim, és ez sem jobb semmivel. Dea z biztos ha a pénzügyi gondok vagy bármi miatt cserbenhaygtak, akkor azok nem voltk igazi barátok. Tudom, hogy ez most perpillanat nem vígasztal, de majd jobb lesz ;)

Ha úgysem érdekel senkit, hogy boldog vagy-e, akkor akár lehetsz jókedvű is. :D

2011. aug. 20. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:

ja, én is csóró vagyok, sz*arul tanulok, nem érdeklek senkit sem, nem is keres fel senki sem. egy barátom sincs. itthon ülök egész életembe.kb ennyi.

16 L

2011. aug. 22. 21:39
 7/7 Ivan Iljics ***** válasza:

Azok akik csak sóhajtoznak, sosem lesznek boldogabbak.

Azok kik előre lépnek, ők azok akik valamit elérnek.

Tanulsz -> Több tudás, nagyobb érték -> Jobb meló,több pénz.

Többet jársz el otthonról -> Jobb szociális élet ->Több haver.

Mi az hogy nélkülözni? Más havi 10.000-ből vagy kevesebből kell gazdálkodjon. Ahhoz képest nélkülözöl?

2011. aug. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!